EsenlerPvP
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
Merhabalar, Uzun bir süre yoktum geri döndüm bugün kodladığım skript StarterKit plugininin skript versiyonu ve sadece bununla mı bitiyor? Hayır tabiikide öldüren kişiye 1 gapple veriyor ve alttada ....Kişi tarafından Öldürüldün yazıyor işte kod:
Hastebin :
Bir duyuruda yapayım bundan sonra aktif olacağım arkadaşlar merak etmeyin elimden geldikçe skript paylaşımı yapacağım öptüm bye :3 <3[/FONT][/B]
Kod:
on death:
[B][FONT=Courier New] set death message to ""[/FONT][/B]
[B][FONT=Courier New] clear drops[/FONT][/B]
[B][FONT=Courier New] clear victim's inventory[/FONT][/B]
[B][FONT=Courier New] heal the attacker[/FONT][/B]
[B][FONT=Courier New] give attacker 1 golden apple[/FONT][/B]
[B][FONT=Courier New] wait 5 ticks[/FONT][/B]
[B][FONT=Courier New] equip victim with all iron armor[/FONT][/B]
[B][FONT=Courier New] give victim 1 iron sword named "&7&lSWORD" to player[/FONT][/B]
[B][FONT=Courier New] give victim 1 flint and steel named "&7&lFNS" to player[/FONT][/B]
[B][FONT=Courier New] give victim 1 fishing rod named "&7&lROD" to player[/FONT][/B]
[B][FONT=Courier New] give victim 1 bow named "&7&lBOW" to player[/FONT][/B]
[B][FONT=Courier New] set slot 8 of victim to 16 arrow named "&7&lArrow" to player[/FONT][/B]
[B][FONT=Courier New] send "%attacker's display name% &fTarafindan olduruldun&8!" to victim[/FONT][/B]
[B][FONT=Courier New] send "%victim's display name% &fkisiyi oldurdun&8!" to attacker[/FONT][/B]
[B][FONT=Courier New] wait 3 ticks[/FONT][/B]
[B][FONT=Courier New] teleport victim to {spawn}[/FONT][/B]
Hastebin :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bir duyuruda yapayım bundan sonra aktif olacağım arkadaşlar merak etmeyin elimden geldikçe skript paylaşımı yapacağım öptüm bye :3 <3[/FONT][/B]
Son düzenleme: