ŞT-AT ALL IN ONE DISCORD BOT // YENİ MİNECRAFT ENTEGRE
ŞT-AT artık Discord sunucunuzu Minecraft sunucunuza bağlıyor. Sohbeti köprüler, oyuncu geçmişini takip eder ve temel yönetim işlemlerini (ban/pardon/op/deop) Discord üzerinden yapmanıza izin verir.
ÖZELLİKLER
KOMUTLAR
YETKİLENDİRME NASIL ÇALIŞIR?
/mc baglan, /mc kaldir, /mc izin ve /mc izinkaldir yalnızca sunucu sahibi (veya sahibin genel yönetim yetkisi verdiği kişiler) tarafından kullanılabilir. Diğer tüm /mc komutları ise ayrıca MC-özel yetki listesine eklenmiş olmayı gerektirir — bu listeye kimin ekleneceğine yine sunucu sahibi /mc izin komutuyla karar verir. Yetki tamamen o sunucuya özeldir; bir sunucuda yetkili olmak başka bir sunucuda hiçbir şey ifade etmez.
NASIL BAŞLARIM?
Not: İleride yeni komutlar eklenecektir. / Önerileriniz ve sorularınız için aşağıdaki discord sunucumuzdan ticket açabilirsiniz.
BAĞLANTILAR
ŞT-AT artık Discord sunucunuzu Minecraft sunucunuza bağlıyor. Sohbeti köprüler, oyuncu geçmişini takip eder ve temel yönetim işlemlerini (ban/pardon/op/deop) Discord üzerinden yapmanıza izin verir.
ÖZELLİKLER
- Sohbet Köprüsü: Minecraft'taki mesajlar, katılma/ayrılma bildirimleri seçtiğiniz Discord kanalına anlık düşer.
- Canlı Oyuncu Listesi: Sunucuda o an kimlerin olduğunu Discord'dan görebilirsiniz.
- Oyuncu Geçmişi: Bir oyuncunun geçmiş ban/pardon/op kayıtlarını sorgulayabilirsiniz.
- Uzaktan Yönetim: Oyuna girmeden ban/pardon/op/deop işlemleri yapılabilir.
- Şifreli Bağlantı: Bot ile sunucu eklentisi arasındaki tüm iletişim TLS ile şifrelenir.
KOMUTLAR
- /mc baglan — Minecraft sunucusunu bota bağlamak için token üretir (sunucu sahibi / yetkili)
- /mc kaldir — Bağlantıyı kaldırır (sunucu sahibi / yetkili)
- /mc sohbetkur — Sohbet mesajlarının aktarılacağı kanalı ayarlar (MC yetkili kullanıcılar)
- /mc durum — Bağlantı durumunu gösterir (MC yetkili kullanıcılar)
- /mc liste — O anki oyuncu listesini gösterir (MC yetkili kullanıcılar)
- /mc oyuncubilgi — Bir oyuncunun geçmişini sorgular (MC yetkili kullanıcılar)
- /mc ban — Oyuncuyu (sebep ile) yasaklar (MC yetkili kullanıcılar)
- /mc pardon — Oyuncunun yasağını kaldırır (MC yetkili kullanıcılar)
- /mc op — Oyuncuya operatör yetkisi verir (MC yetkili kullanıcılar)
- /mc deop — Oyuncunun operatör yetkisini alır (MC yetkili kullanıcılar)
- /mc izin — Bir kullanıcıya MC komutları için yetki verir (sunucu sahibi / yetkili)
- /mc izinkaldir — Verilen yetkiyi geri alır (sunucu sahibi / yetkili)
YETKİLENDİRME NASIL ÇALIŞIR?
/mc baglan, /mc kaldir, /mc izin ve /mc izinkaldir yalnızca sunucu sahibi (veya sahibin genel yönetim yetkisi verdiği kişiler) tarafından kullanılabilir. Diğer tüm /mc komutları ise ayrıca MC-özel yetki listesine eklenmiş olmayı gerektirir — bu listeye kimin ekleneceğine yine sunucu sahibi /mc izin komutuyla karar verir. Yetki tamamen o sunucuya özeldir; bir sunucuda yetkili olmak başka bir sunucuda hiçbir şey ifade etmez.
NASIL BAŞLARIM?
- Sunucu sahibi /mc baglan komutunu çalıştırıp bir token alır.
- Minecraft sunucusuna eklentiyi kurup config.yml'e bu token'ı yazar.
- Sunucuyu/eklentiyi yeniden başlatınca bağlantı otomatik kurulur.
- /mc sohbetkur ile sohbet kanalını, /mc izin ile yetkili kullanıcıları ayarlayın.
Not: İleride yeni komutlar eklenecektir. / Önerileriniz ve sorularınız için aşağıdaki discord sunucumuzdan ticket açabilirsiniz.
BAĞLANTILAR
- Web Sitesi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
- Botu Davet Et:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.