Çözüldü SSSpigot2 Fork

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Reaxon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 436
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reaxon

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
-1
Minecraft
TheReaxon

Discord:

Symptlos

Merhaba arkadaşlar,

SSSpigot2 satın almayı düşünüyorum ancak forumda bu fork hakkında pek fazla bilgiye rastlayamadım. Sizlerden ricam, bu konuda deneyim sahibi olanların görüşlerini paylaşmaları. Sizce bu fork, fiyatını hak ediyor mu? Önerir misiniz?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ücretli fork kullanmanızı önermem paper'dan vazgecmeyin hocam

Ücretli forklar dolandırıcılıktır. Nedenini uzun uzun anlatmayacağım ve bu argümanı bir tek kendim savunuyormuşum gibi göstermeyeceğim. Araştırabilirsiniz..

Sunucu sürümün 1.8 değilse maksimum purpur kullanmanı öneririm

Bence 1.8.8 gibi alt sürümlerin forklanmaya ihtiyaçları var, çünkü bir çok açığa ve kötü hitlere vs. sahipler. (( Bu benim kişisel düşüncem ))
Tabii, bu olabilir ancak genel olarak +200$ üstü forkların olayı dolandırıcılık. Optimizasyon yaptıklarını iddia ederek aşırı satış yapmak akla mantığa uymuyor.

Sunucum 1.19.4, sanırım ücretli almak yerine pufferfish kullanacağım

Forkun Gönderi sayfasındaki bahsettiği şeyler saçma geliyor, ilk öncelikla kaynak kodunu gizli tutan hiçbir fork'a güvenilmez, Paper ve bilinen paper forkları açık tutuyor, Ayrıca böyle forkların neyi değiştirip kurcaladığını bilemeyiz Farmları ve oyun mekaniklerini bozabilir, Bu tarzdan bir ton random ücretli fork var, Cidden performans arttırsa bile bozduğu bir ton şey daha oluyor, "Parallel Entity Ticking" mevzusu da kolpa gibi geldi.

Ayrıca kendisinin "Multithreaded" olduğunu savunuyor ve bu imkansız bir şey, bariz bir yalan inanmayınız.

Forkladığı ve baz aldığı "Patina" forku da berbat bir şey zaten, zamanında bir ton crash exploit ve crash client exploit korumalarını bozup kullanan tüm sunucuları çökertiyordu ve kendine özgü patch eklemiyordu hep bir yerden alıyordu

Forkun Gönderi sayfasındaki bahsettiği şeyler saçma geliyor, ilk öncelikla kaynak kodunu gizli tutan hiçbir fork'a güvenilmez, Paper ve bilinen paper forkları açık tutuyor, Ayrıca böyle forkların neyi değiştirip kurcaladığını bilemeyiz Farmları ve oyun mekaniklerini bozabilir, Bu tarzdan bir ton random ücretli fork var, Cidden performans arttırsa bile bozduğu bir ton şey daha oluyor, "Parallel Entity Ticking" mevzusu da kolpa gibi geldi.

Ayrıca kendisinin "Multithreaded" olduğunu savunuyor ve bu imkansız bir şey, bariz bir yalan inanmayınız.

Forkladığı ve baz aldığı "Patina" forku da berbat bir şey zaten, zamanında bir ton crash exploit ve crash client exploit korumalarını bozup kullanan tüm sunucuları çökertiyordu ve kendine özgü patch eklemiyordu hep bir yerden alıyordu
Zamanında (2021) bunları söyledim diye linç etmeye çalışmışlardı :D Rezil herifler söylediğim şeyleri fork yapımcılarına falan atmışlar, aynı şeyleri onlara da söyledim. Aradan 2-3 yıl geçmiş bir kontrol edeyim dedim tamamı forumdan ban yemiş.

SSSpigot anlatıldığına göre tick azaltıyormuş ne kadar azaltır ne kadar optimize eder bilemem ama üst sürümler için Pufferfish kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl