Furkan Oruc
Ayıpsınn knksszz
- Elmaslar
- 473
- Minecraft
- Lijye
Discord:
Furkan Oruc#8686
Furkan Oruc#8686
Furkan Oruc#8686
senin dediğin normal a kaydısrv kaydına gerek yok. ben kullanmiyorum şahsen.
Furkan Oruc#8686
senin dediğin farklı bir şey evet a kaydı yaparak girebiliyorsun ama benim dediğim farklı şey dostum dedicated ip değil sanırım ve dedicated ip için 3 dolar istiyor hosting dedicated ip olmadan yapmaya çalışmak istiyorum bende buda srv kaydına giriyor sanırımBen A kaydıyla giriyorum o nasıl olucak :)
Furkan Oruc#8686
a kaydı yaptıktan sonra yine port eklemezsem sonuna giriş yapamıyorum portsuz giriş yapmak istiyorum ama bunun cevabını arıyorumBen A kaydıyla giriyorum o nasıl olucak :)
Furkan Oruc#8686
Bakın diyorum ki hosting bana ip adresi vermiş ben bu ipv4 adresini yazınca giremiyorum sonuna port ekleyerek giriyorum dedicated ip değil verdikleri o yüzden portsuz giremiyorum sayısal ip ye ama bunu srv kaydı ile çözebileceğini düşünüyorum anladınızmı ?Hocam senin 1 sunucun var. Ve portsuz giriş yapmak isitiyorsun. E tamam a kaydı açacaksın.
Furkan Oruc#8686
Yabancı bir hosting firmasından aldım konumuz bu değil amaBen anlatamıyorum hocam herhalde yada siz farklı birşeyden bahsediyorsunuz. Konuya tam hakim olamadım hala. Siz sunucuyu kimden aldınız ?
Furkan Oruc#8686
Slot sunucu değil sınırsız slot ayarlanabiliyor, ayarlayınca olmuyor işlemiyorSiz slotlu sunucumu aldınız hocam. 25565 portuna çekemiyormusunuz ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!