Sol Reklam

SquareHeads Survival - Sizlerle birlikte gelişen sunucu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HaciGandalf

Katniss Everdeen
Elmaslar
72
Puanlar
13.535
Yer
Türkiye / İstanbul
Discord İzni
Minecraft
HaciGandalf

Discord:

hacigandalf

Merhaba MC-TR Üyesi,

Ben HaciGandalf, uzun zamandır sunucu geliştirmekle uğraşıyorum. Birkaç projem oldu fakat bir zamandan sonra kendi hatalarımdan ve tembelliğimden ötürü devam ettiremedim. Bu işi gerçekten iyi yaptığımı düşünüyorum fakat daha kayda değer bir şey yapmış durumda değilim.

Bugün sizlerle birlikte burada olmamın sebebi artık bir sunucu açmaya karar vermiş ve bunun yapımına başlamış olmam. Bu süreçte geliştirme konusunda tek başıma çalışacağım fakat fikir konusunda kimi zaman eksik kalabiliyorum. "Diğerleri nasıl açıyor o zaman ?" Diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Hazır eklentileri satın alıp üzerinde birkaç oynama yaparak sunucu açmıyorum, tamamen kendim yapıyorum bu yüzden sistemler ve özellikler benzersiz oluyor, benzersiz olan şeyleri yapmak için çok fazla fikir gerekiyor. Tek sebebi bu da değil, sunucuda neler olması gerektiğini oyuncular beyan ederse herkesin seveceği ve diğer hiçbir sunucuya benzemeyen bir proje ortaya çıkar, benim de tam olarak istediğim şey bu.

Sunucuda birkaç ilerleme arka planda halihazırda yapılmış durumda, bu süreçte de sizin gibi arkadaşlarımızdan fikirler ve yardımlar alarak ilerledik ve sadece arkadaş çevremde kalmasındansa herkese yayılsın diye bu yazıyı yazıyorum.

Daha öncesinde yaptığım ve içinde bulunduğun projelerin birkaçını burada sizinle paylaşacağım, amacım elimden bir şeyler geldiğini görüp bana güvenebileceğinizi göstermek.

Derdimi anlatabildiğimi düşünüyorum, bundan sonrası sizlere sunucunun temelini anlatmak olacaktır. Sunucu ortaçağ temasında bir survival sunucu olarak tasarlanacak, bunun yanında mmo-rpg hissini size çok ayarlı şekilde vermeyi düşünüyorum. Bu tema asla survivalın önüne geçmeyecek, oyunun sevdiğimiz ve kopamadığımız hiç bir yanını erişime kapatmak istemiyorum, sizler yine evinizi, tarlanızı, madeninizi yapıp oyununuzu oynayacaksınız fakat bunun yanında özel tasarlanmış sistemler oyun hazzınızı inanılmaz derecede arttıracak.

Sunucunun geliştirime aşaması discord üzerinden yapılmaktadır. Sunucu ile ilgili yapılan ya da eklenmesi kesin gözüyle bakılan özellikler #spoiler kanalında paylaşılmaktadır.

Discord:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Vazgeçmeyeceğimiz Genel Özellikler:
- Rütbe Sistemi
- Sınıflar (Okçu, Barbar, Ölüm Büyücüsü, ...)
- Yetenekler
- Zindanlar
- Özel Eşyalar (Zırhlar, Savaş Ekipmanları, Aletler, Tüketilebilir Eşyalar)

image.png
image.png
image.png
image.png

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı