mericbozkurt#2650
Konu Yeri Yanlış diyorsunda Git Bak Bakalım Hizmetler Kısmında Plugin Paketi Satışı Yapılabilecek Yer varmı :?Konu Yeri Yanlış...(Hizmetler...) @smt287
mericbozkurt#2650
Ben okuyorum okumamda sıkıntı var herhalde.Konu Yeri Yanlış diyorsunda Git Bak Bakalım Hizmetler Kısmında Plugin Paketi Satışı Yapılabilecek Yer varmı :?
Ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum kafam Karıştı fakat anlayamadım?Konu Yeri Yanlış...(Hizmetler...) @smt287
mericbozkurt#2650
Konunuz Hizmetler Bölümünde Açılmalıydı, Ücretli Hizmet ya Hani?Ben okuyorum okumamda sıkıntı var herhalde.
Ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum kafam Karıştı fakat anlayamadım?
Ücretli = Satılık Demek Anlamında dedim fakat siz ne anladınız onu bile anlamadım?Konunuz Hizmetler Bölümünde Açılmalıydı, Ücretli Hizmet ya Hani?
mericbozkurt#2650
Kardeşim zaten ücretli hizmet bu o yüzden hizmetler bölümüne konu açmalısınız!Ücretli = Satılık Demek Anlamında dedim fakat siz ne anladınız onu bile anlamadım?
Kusura Bakmayın ama ben kuralları okudum ve açtım.[DOUBLEPOST=1487443693,1487443615][/DOUBLEPOST]Konuyu arşive taşırsan sevinirim.Kardeşim zaten ücretli hizmet bu o yüzden hizmetler bölümüne konu açmalısınız!
mericbozkurt#2650
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!