MΛYИOŔΛ ♨
Yenik düşenin tek savunması , bahanesidir
- Elmaslar
- 20
➥ SPR
➥ SPR 2016 yılın'da MT2 , CS gibi oyunlar'da lonca , clan olarak açılmıştır. Bu sürecte ismimizi duyuramasak'da sadece aile , dostluk , kardeşlik , sohbet muhabbet ettik aramız'da. Ekibim artık CS , MT2 gibi oyunlar'da online olmadağı tektabanca olarak devam etme kararı aldım.
➥ Ağustos ayın'da acacağım sunucu için mimar , ortak , pluginer , skripter aramaya koyuldum.
➥ Sunucu'yu hub açmayı düşünüyorum. Sunucu'da ilk olarak skyblock , faction olarak başlatmayı düşünüyorum.
➥ Pluginer ve mimar'ın karşılığı verilecektir bütçe veya parası hıç sıkıntı değildir.
➥ Sadece tek isteğim +17 üstü arkadaşlar'la veya +18 arkadaşlarla görüşebilirsem benim için çok iyi olur.
➥ İletişim Bilgileri :
➥ Skype : xMaynora
➥ E-Mail : [email protected]
➥ Ağustos ayın'da acacağım sunucu için mimar , ortak , pluginer , skripter aramaya koyuldum.
➥ Sunucu'yu hub açmayı düşünüyorum. Sunucu'da ilk olarak skyblock , faction olarak başlatmayı düşünüyorum.
➥ Pluginer ve mimar'ın karşılığı verilecektir bütçe veya parası hıç sıkıntı değildir.
➥ Sadece tek isteğim +17 üstü arkadaşlar'la veya +18 arkadaşlarla görüşebilirsem benim için çok iyi olur.
➥ İletişim Bilgileri :
➥ Skype : xMaynora
➥ E-Mail : [email protected]
Son düzenleme: