Spor yanında kas kütlemi artrmak için neler yapılabilir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dijitaloyuncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 583
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dijitaloyuncu

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Spora giderken kyani fit20 kullanmaya başladım ben kas kütlemi arttrmak için almışFm ama yağ yakımımı da çok katkısı oldu. Yağ oranım düşerken kas oranım arttı baya sevdim, kullanmaya devam edeceğim. daha önce aranızda kas kütlesi için bir şeyler yapıp egzersiz olarak önersi olan var mı ?

Kreatin kullanabilirsin yağ kütleni azaltarak kaslarına su depoluyor diye biliyorum.
Bir de kyani fit20'nin yan etkisi var mı? Benimde yağ kütlem çok fazla fitness ve koşu ile çok yavaş azalıyor.

Kreatin kullanabilirsin yağ kütleni azaltarak kaslarına su depoluyor diye biliyorum.
Bir de kyani fit20'nin yan etkisi var mı? Benimde yağ kütlem çok fazla fitness ve koşu ile çok yavaş azalıyor.
yağlarını birden eritemezsen yaptıklarını yapmaya devam et 2 3 aya bişeyin kalmaz

Spora giderken kyani fit20 kullanmaya başladım ben kas kütlemi arttrmak için almışFm ama yağ yakımımı da çok katkısı oldu. Yağ oranım düşerken kas oranım arttı baya sevdim, kullanmaya devam edeceğim. daha önce aranızda kas kütlesi için bir şeyler yapıp egzersiz olarak önersi olan var mı ?
drop setlere gir kasları zorla zorlayabildiğin kadar hasarı oldukça fazla vermeye çalış bcaa'da kullanabilirsin creatine yanında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl