Sponsorun yetkisini Kısıtlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sezrax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.100
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sezrax

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
20

Discord:

Sezrax#6606

Merhaba Değerli MC-TR Üyeleri,
Bugün sizlerden isteyeceğim 1skript olucak Bu Skript ile Sponsor Grubunun yetkisini kısıtlıyıcam dediklerimin Pluginleri var ama ben sadece sponsor Grubu için istiyorum. Hemen Skripte Geçelim
Olucaklar:
1.Sponsor Gamemode 1 de item koplayamayacak
2.Sponsor Gamemode 1 de item atamiyacak

Çözüldü farkındayım ama şunuda eklemek isterim. Adam sunucu'ya para yatırıyor bide yetkilerini mi kısıtlıyorsunuz ?

Çözüldü farkındayım ama şunuda eklemek isterim. Adam sunucu'ya para yatırıyor bide yetkilerini mi kısıtlıyorsunuz ?
Yanlış ön eki koymuşum düzeltiyorum
Yetkilerini neden kısıtladığıma Gelirsek Siz Kurucu olsaniz ve sponsor herkese edit kılıç verse hoşunuza gidermi bende bunu önlemek amaci ile boyle bi konu açtım

Yanlış ön eki koymuşum düzeltiyorum
Yetkilerini neden kısıtladığıma Gelirsek Siz Kurucu olsaniz ve sponsor herkese edit kılıç verse hoşunuza gidermi bende bunu önlemek amaci ile boyle bi konu açtım
Şöyle soylim. Kendi adıma konuşayım. Ben sunucu'ya para yatırıyorum birde adamlara edit item mi vereceğim? Olaylara doğru yönden bakma dostum. Azcık yanlış yönden bakarsan asıl doğruyu zaten bulacaksın. Ki zaten o adam item verirse yetkisini alırsın gayet basit.

Şöyle soylim. Kendi adıma konuşayım. Ben sunucu'ya para yatırıyorum birde adamlara edit item mi vereceğim? Olaylara doğru yönden bakma dostum. Azcık yanlış yönden bakarsan asıl doğruyu zaten bulacaksın. Ki zaten o adam item verirse yetkisini alırsın gayet basit.

DEDIGINIZI ANLADIM HAKLISINIZ
[DOUBLEPOST=1499157511,1499157481][/DOUBLEPOST]Dediginizi anladim haklisiiniz

Ranklar Zaten Herkese Verilmeyeceğinden Her Para Yatırana Sponsor Tagı Vermezseniz Ve Sponsoru +15 Ve Dürüst Bilinçli Biri Seçerseniz Zaten Pekte Yetki Azaltma Gibi Bir Düşünceye Girmezsiniz.

Ranklar Zaten Herkese Verilmeyeceğinden Her Para Yatırana Sponsor Tagı Vermezseniz Ve Sponsoru +15 Ve Dürüst Bilinçli Biri Seçerseniz Zaten Pekte Yetki Azaltma Gibi Bir Düşünceye Girmezsiniz.
Bencede :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl