Sponsor Olabilecek Hosting Arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zekignydn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 526
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zekignydn

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
20
Minecraft
ZekiReis

Discord:

zekidayim

İyi akşamlar MC-TR üyeleri. Yakın zaman önce üzerinde çalışmaya başladığım ve kısa süre içerisinde beta olarak açacağım sunucum için bir adet sponsor hosting aramaktayım. Sponsor olabilecek olan firma sahipleri varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Ek olarak sponsor olabilecek hostinglere bu konuyu da anlatmak istiyorum. İlk olarak sponsor olabilecek hostinglerin sadece sunucunun beta sürecinde destekçim olmasıni bekliyorum. Sunucunun normal açılışından itibaren kendi bütçem ile aynı hosting üzerinden devam edeceğimi belirtmek isterim. İyi çalışmalar dilerim.

merhaba sunucuyu ben sağlayayım ortağım ol ?

İyi akşamlar MC-TR üyeleri. Yakın zaman önce üzerinde çalışmaya başladığım ve kısa süre içerisinde beta olarak açacağım sunucum için bir adet sponsor hosting aramaktayım. Sponsor olabilecek olan firma sahipleri varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Ek olarak sponsor olabilecek hostinglere bu konuyu da anlatmak istiyorum. İlk olarak sponsor olabilecek hostinglerin sadece sunucunun beta sürecinde destekçim olmasıni bekliyorum. Sunucunun normal açılışından itibaren kendi bütçem ile aynı hosting üzerinden devam edeceğimi belirtmek isterim. İyi çalışmalar dilerim.
@Önem Bilişim sormanızı tavsiye ederim, gelişme sürecindeki projelere yardımcı oluyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl