Sponsor Arıyorum

emirpasha23

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
rawarldey

Discord:

rawarldey

Merhaba sponsor arıyoruz. Sunucumuz daha açılmadı ama açıldığında büyük bir kitleye hitap ediceğine eminiz.
Sunucumuz orta çağ sunucusu olacak Osmanlı-Bizans dönemi geçen modsuz bir sunucu olacak.

16 GB Ram 100 disk alanlı bir vds ihtiyacımız var
Sponsor olarak firmanın adı discord sunucumuzda kanal olarak açılacak , MC Sunucusunda tabda adı geçicek , arada reklamı yapılacak.

Dc : rawarldey

Merhaba sponsor arıyoruz. Sunucumuz daha açılmadı ama açıldığında büyük bir kitleye hitap ediceğine eminiz.
Sunucumuz orta çağ sunucusu olacak Osmanlı-Bizans dönemi geçen modsuz bir sunucu olacak.

16 GB Ram 100 disk alanlı bir vds ihtiyacımız var
Sponsor olarak firmanın adı discord sunucumuzda kanal olarak açılacak , MC Sunucusunda tabda adı geçicek , arada reklamı yapılacak.

Dc : rawarldey
Umarım aradığınız sponsoru bulursunuz.

dost acı söyler bulamaz çünkü ortada projesi yok ürün tanıtımı yetersiz herşey yetersiz. Kendini parası olan biri olarak düşün ve bu konuya girip böyle yazan birine sponsor olurmusun ? göz var nizam var kalbini kırmak istemiyorum ama sen yaptığın projeyi tanıtırsın görseller yüklersin sistemlerini tanıtırsın hedeflerini söylersin ileri güncellemelerde neler yapacağını söylersin adamda bunu okuyup bu çocukta hırs var emekte vermiş diyip en azından bir şansın olur sendeki ise projem var benim (ee biz bilmiyoruz detayı ne neler var içerisinde neleri başarabildin?) büyük bir kitleye hitap ediceğine eminiz (neye göre kime göre eminsin ? belki hitap edemeyeceksin böyle sözlerle insanların sana güvenmesini bekleme.)

hocam kalbim kırılmaz zaten birbirimizi eleştirerek kusurlarımızı buluyoruz. Projemi özetlersem Osmanlı-Bizans döneminde Orta çağ döneminde geçen roleplay sunucusu sponsor bulamayacağımı biliyorum şansımı deneyim dedim yardımcı olacak biri belki çıkar diye

hocam kalbim kırılmaz zaten birbirimizi eleştirerek kusurlarımızı buluyoruz. Projemi özetlersem Osmanlı-Bizans döneminde Orta çağ döneminde geçen roleplay sunucusu sponsor bulamayacağımı biliyorum şansımı deneyim dedim yardımcı olacak biri belki çıkar diye
Discorddan da belirttiğim gibi ortada bişey yokken sponsor bulmak zor olur, ilerlemeler oldukça bilgilendirirsen yardımcı olabilirim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl