Anthony
Koydum Çalışma Masasını
➥Hakkımızda
Öncelikle herkesi saygıyla selamlıyoruz , bugüne kadar çok projeye imza attık , çok işte parmağımız oldu. Bu işte bayağı tecrübeliyiz ki anlarsınız bu sunucu sizin eğlencenize ve geçireceğiniz vakite değecek bir proje oldu. Biz bu işin aydınlığıyız çünkü bu işten kâr amacı gütmüyoruz , sadece eğlencenize müthiş bir yol açıyoruz. Yeri geldi emeğimizin karşılığını alamadık , zor günler yaşadık , ekip olarak umutsuzluğa düştük ama her seferinde insanları mutlu etmek , eğlendirmek düşüncesini tutunacak bir dal olarak görüp tekrar tekrar yeni projelere imza attık. Şuanki durum ise yine aynı , değişen hiçbir şey yok. Biz ekip olarak bir aileyiz , bunu söylememin sebebi ise ancak ailenin anlamını bilen kişiler sevdiklerine ailesinden birisi gibi davranabilir. Biz sizi çok seviyoruz ve sizi ailemizden gibi görüyoruz. Umarım sizde bizi seversiniz
➥Anthony'kim dir?
Kendisi 25 yaşında; nişanlı bir adam peki neden minecraft sunucu işinde. Sevdiğim bir kişi bu isim ile sunucunun tutmasını ve gelişmesini çok istiyordu baya emek harcamış ama başaramamıştır bende bu isim ile gerçek bir dev projeye girişiyorum. (genelde sunucu paralarını ben veririm ama nişan ev eşyalar vs. Derken borclar filan) bu yüzden sponsor aramaktayız.
⇤⇥
➥ Sunucu Bilgileri
RealSteel ismini yaklaşık 2 yıldır sunucu firmalarında taşımaktayız. Ama maddi durumlar nedeni ile kapatmak zorunda kaldık. Slot (42) Ram (6gb) (eski sunucu şuanda açık değil). Gelicek sponsor sayesinde tekrar hayata süreceğiz. Öncelikle bazı projelerden bassediyim. İlk olarak lapissiz factions ile başlayacağız. Ardından kendi "Skript" ile kodlanmış oyunlarımız minigames olarak oyuncularımıza suncağız.
➥ İletişim Bilgileri
İletişim için bize;
E-mail: [email protected]
adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz.
➥ Başvuru Formu
Ad/Soyad;
Yaş;
İletişim adresi (Skype/E-mail vb.)
Sponsor olmak cesaret işidir sponsor olmaya karar verdiğinizde nedenini yazınız;
İlginiz için teşekkürler, iyi oyunlar.
Son düzenleme: