Çözüldü Sponge Plugin Dosyası Oluşmuyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrsTracer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 886
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrsTracer

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Sponge Forge ile sunucu kurduk her şey tamam pluginleri fln SPONGE'dan indirdik. Fakat bunların dosyaları oluşmuyor? Türkçeleştirme fln için dosya oluşması lazım değil mi? Bunların dosyalarını nasıl oluştururuz. (Pluginleri attıktan sonra yeniden başlattık, türkçeleştirme dışında easyscoreboard için vs dosya oluşması lazım)

Ek Not: Pluginler çalışıyor ama dosyaları oluşmuyor.

Sponge Forge ile sunucu kurduk her şey tamam pluginleri fln SPONGE'dan indirdik. Fakat bunların dosyaları oluşmuyor? Türkçeleştirme fln için dosya oluşması lazım değil mi? Bunların dosyalarını nasıl oluştururuz. (Pluginleri attıktan sonra yeniden başlattık, türkçeleştirme dışında easyscoreboard için vs dosya oluşması lazım)

Ek Not: Pluginler çalışıyor ama dosyaları oluşmuyor.
Pluginler'i java olarak mı indirdiniz?

Pluginler eski olabilir. Pluginler'i spigot'dan indirir misin?

Pluginler eski olabilir. Pluginler'i spigot'dan indirir misin?
Spigotta ki çoğu plugin sponge ile uyumlu değil.Spongenin kendi sitesinden önerilen sürümleri indirdim. Sorun şu ki bir tane craftbukkitten indirdim onunda dosyası oluşmuyor genel bir şey

Spigotta ki çoğu plugin sponge ile uyumlu değil.Spongenin kendi sitesinden önerilen sürümleri indirdim. Sorun şu ki bir tane craftbukkitten indirdim onunda dosyası oluşmuyor genel bir şey
Sponge'de bu tarz sorunlar çok fazla oluyor, bence spigot'a geçiş yapmalısın.

Modlu sunucu açmasam neden sponge kadar gereksiz bir şey kullanayım :/ Modlu sunucu sadece sponge ile oluyor
Öğrendiğim kadarıyla modlu server kurarken plugins dosyası olmuyor. Mods klasörüne modları atıp oynayabiliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl