Çözüldü Spmarketi Hspawnere entegre nasıl ederim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meliholmak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 436
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

meliholmak

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4

Discord:

meliholmak

JavaScript:
command /spmarket:
    trigger:
        open virtual chest with size 4 named "&0Sunucu &8| &9SP MARKET" to player
        fillGui2(player)   
        format gui slot 11 of player with iron block named "&8» &6Demir Blok Spawner" with lore "|| &7Ücret: &65M|||| &8(&4&l ! &8) &7Kaybolan spawnerlardan|| &eAirBorne &7sorumlu değildir!||||&e&nSatın almak için tıkla!||" to run function spVer(player, "demirblok", 5000000, "demir blok spawneri")
        format gui slot 12 of player with gold block named "&8» &6Altın Blok Spawner" with lore "|| &7Ücret: &615M|||| &8(&4&l ! &8) &7Kaybolan spawnerlardan|| &eAirBorne &7sorumlu değildir!||||&e&nSatın almak için tıkla!||" to run function spVer(player, "altinblok", 15000000, "altın blok spawneri")
        format gui slot 13 of player with diamond block named "&8» &6Elmas Blok Spawner" with lore "|| &7Ücret: &630M|||| &8(&4&l ! &8) &7Kaybolan spawnerlardan|| &eAirBorne &7sorumlu değildir!||||&e&nSatın almak için tıkla!||" to run function spVer(player, "elmasblok", 30000000, "elmas blok spawneri")
        format gui slot 14 of player with emerald block named "&8» &6Zümrüt Blok Spawner" with lore "|| &7Ücret: &650M|||| &8(&4&l ! &8) &7Kaybolan spawnerlardan|| &eAirBorne &7sorumlu değildir!||||&e&nSatın almak için tıkla!||" to run function spVer(player, "zumrutblok", 50000000, "zümrüt blok spawneri")
        format gui slot 15 of player with sponge named "&8» &6Sünger Spawner" with lore "|| &7Ücret: &6100M|||| &8(&4&l ! &8) &7Kaybolan spawnerlardan|| &eAirBorne &7sorumlu değildir!||||&e&nSatın almak için tıkla!||" to run function spVer(player, "sunger", 100000000, "sünger spawneri")
        format gui slot 22 of player with end stone named "&8» &6End Taşı Spawner" with lore "|| &7Ücret: &6300M|||| &8(&4&l ! &8) &7Kaybolan spawnerlardan|| &eAirBorne &7sorumlu değildir!||||&e&nSatın almak için tıkla!||" to run function spVer(player, "endtasi", 300000000, "end taşı spawneri")

bu komutu nasıl Hspawnere entegre edebilirim acaba? hspawner komutu şu şekilde çalışıyor hsp give Elmass %player% adet

Merhabalar
economyshopgui plugininin kendine ait sp marketi bulunmakta isterseniz onu kullanabilirsiniz. Eğer kullanmak istemez ve skript ile devam etmek isterseniz belirtmeyi unutmayın.

Merhabalar
economyshopgui plugininin kendine ait sp marketi bulunmakta isterseniz onu kullanabilirsiniz. Eğer kullanmak istemez ve skript ile devam etmek isterseniz belirtmeyi unutmayın.
hocam stack spawner olan hspawner plugini var ondan dedim yoksa bakarım ona da.

hSpawner eğer son sürümünü kullanmıyorsanız depo modülünde duping bugu içeren bir eklenti, bilginiz olsun istedim.
Eskiden açtığım sunucularda ben de hSpawner kullanıyordum, eşya çoğaltıldığını farkettiğim anda bıraktım.

hSpawner eğer son sürümünü kullanmıyorsanız depo modülünde duping bugu içeren bir eklenti, bilginiz olsun istedim.
Eskiden açtığım sunucularda ben de hSpawner kullanıyordum, eşya çoğaltıldığını farkettiğim anda bıraktım.
evet başka bir sunucu açarken bırakmayı düşünüyorum fakat şuanlık bunla devam etmem gerekli elimde başka seçenek yok, başka bir vakit belki sizinkine bakabilirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl