Skript Paylaşımı SpMarket Skripti V1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mİstok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.398
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önceki yanıtında cevap verdim...
ben neden göremiyorum böyle yapıcaksın diye ben sana soruyorum sen tek tek yapıyon diyon ya sen benden daha bilgilisin istersen gel dc den konuşak anlat bana nasıl yapcağımı?

ben neden göremiyorum böyle yapıcaksın diye ben sana soruyorum sen tek tek yapıyon diyon ya sen benden daha bilgilisin istersen gel dc den konuşak anlat bana nasıl yapcağımı?
Oh
Ögretmenlik yapacak zamanım yok google'a yazsan zaten Türkçe kaynaklar çıkacak
neyi araştırıcam da demenden korktuğum için;
skript fonksiyon

Oh
Ögretmenlik yapacak zamanım yok google'a yazsan zaten Türkçe kaynaklar çıkacak
neyi araştırıcam da demenden korktuğum için;
skript fonksiyon
ne yani fonksiyonlamı yapıcam ulan arkadaş ne fonksiyonmuş :D fonksiyon fonksiyon değil javascript mübarek vallaha javascript öğrenirken bile bu kadar zorlanmadım :D

ne yani fonksiyonlamı yapıcam ulan arkadaş ne fonksiyonmuş :D fonksiyon fonksiyon değil javascript mübarek vallaha javascript öğrenirken bile bu kadar zorlanmadım :D
Çok da zor değil sanki 4 şey gerekli function
fonksiyonismi
parametreler
:

tuske yerine vanilla gui kullanabilirdin
sanırım 2-2dev36'da vanilla guileri destekliyordu, birde her spawner için komut oluşturmak çok saçma.

tuske yerine vanilla gui kullanabilirdin
sanırım 2-2dev36'da vanilla guileri destekliyordu, birde her spawner için komut oluşturmak çok saçma.
vanilla gui ne bilmiyorum ve sizde bi karar verin biriniz diyor skquery kullan biriniz diyor tuske kullan daha iyi biriniz diyor vanilla kullan ben neyi kullanıyım kanka en iyisi menüsüz yapayım demi?

vanilla gui ne bilmiyorum ve sizde bi karar verin biriniz diyor skquery kullan biriniz diyor tuske kullan daha iyi biriniz diyor vanilla kullan ben neyi kullanıyım kanka en iyisi menüsüz yapayım demi?
skript gui biraz daha değişik hemde baya değişik bir addon gerektirmeden menü yapılabiliyor
fakat yeni olduğun için ve sana daha kolaylık olsun diye tuske önermişdim
skript guiye bakıp zor gelmiyorsa skript gui kullanabilirsin fakat baya değişik tuske ve skqueryden

skript gui biraz daha değişik hemde baya değişik bir addon gerektirmeden menü yapılabiliyor
fakat yeni olduğun için ve sana daha kolaylık olsun diye tuske önermişdim
skript guiye bakıp zor gelmiyorsa skript gui kullanabilirsin fakat baya değişik tuske ve skqueryden
kanka beni bilenler bilir ben yavaş yavaş gelişicem birden fonksiyonlara girersem beyin gg olur o yüzden kavramları yavaş yavaş öğreniyorum

fonksiyon hiç zor değil
kanka ben skriptte yeniyim sakin ben daha if ve setleri zor zor öğreniyorum onları öğreneyim yapıcam olum fonksiyonmu kafanıza takıldı la :D benim bi sorunum fonksiyonmu .d

coin olarak değiştirebiliyomuyuz ?

coin olarak değiştirebiliyomuyuz ?
reyiz aslında değiştirirsin mesela skriptteki bu kodu if player's balance is bigger than or equal to 9999: silip diyelimki coin skriptinde /coinal diye bi komut var ve coin alır bu şöyle yapabilirsin execute console command "/coinal [Player] {para}" misal verdim

Hangi sürümlerle uyumlu belirtebilir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl