Çözüldü Spigotu Paper Yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yasinates1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 371
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasinates1

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
Ceza_Gaming

Discord:

Y.A.S.İ.N#6880

Arkadaşlar Ben Xray Koruması İçin Spigotu Paper Yapıcam Arkadaşlar İle Aramızda Oynamak İçin Bir Server Yaptım.
Ve Xray Korumasını Uzun Bir Zamandır Araştırdım Fakat Düzgün Çalışan Bir Xray Koruması YOK Son Çare Paper Yapmakta Buldum
Fakat Paper Yapınca Plugin Veya Mape Bir Zarar Gelirmi Ve Nası Yapacağımı Anlatabilirseniz Cok iyi Olur Sevinirim :)

Papera çevirince bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama ne olur ne olmaz yedeğini almada fayda var. Yedek aldıktan sonra spigotu silin yerine paperı yükleyin çalışacaktır. Eğer risk almak istemiyorsanız x-ray koruması olarak Orebfuscator kullanabilirsiniz (çalışması için ProtocolLib plugini gereklidir).

Orebfuscator indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.
ProtocolLib indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.
Paper indirmek için
.

Size Nasıl
Papera çevirince bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama ne olur ne olmaz yedeğini almada fayda var. Yedek aldıktan sonra spigotu silin yerine paperı yükleyin çalışacaktır. Eğer risk almak istemiyorsanız x-ray koruması olarak Orebfuscator kullanabilirsiniz (çalışması için ProtocolLib plugini gereklidir).

Orebfuscator indirmek için
.
ProtocolLib indirmek için
.
Paper indirmek için
.
Size Nasıl Teşekkür Edebileceğimi Bilmiyorum Haftalardır Arıyordum Bu Plugin Gerçekten Çok İşe Yarıyor Deneyip Gördüm ÇOK teşekkür Ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl