Çözüldü Spigottan paperspigot a geçmek istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rikolatte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 464
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rikolatte

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
7
Spigottan paperspigot a geçmek istiyorum fakat spigotta çok çalıştım herşey onun üzerinden yaptım eğer geçersem pluginler filan olmayacak xray koruması yüzünden geçiyorum sizge böylemi klamalımıyım yoksa geçmelimiyim. önerebileceğiniz bir lag tps kaybı ping yapmayan bi plugin varmı Orebfuscator bu plugini indirdim şöyle bir sorun var bir yere ışınlanınca o dünyada rahat 1-2 dakika boyunca dünya chunklar yüklenmiyo

Aynı konuyu birçok kez açmayın, Spigot'tan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'a veya
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'a geçmek çok iyi bir tercih olacaktır. Optimize ve güzel özellikler yüzünden size Purpur'u öneririm. Yapmanız gereken tek şey .jar dosyalarını değiştirmek, ek bir uğraşa gerek yok.

Spigottan paperspigot a geçmek istiyorum fakat spigotta çok çalıştım herşey onun üzerinden yaptım eğer geçersem pluginler filan olmayacak xray koruması yüzünden geçiyorum sizge böylemi klamalımıyım yoksa geçmelimiyim. önerebileceğiniz bir lag tps kaybı ping yapmayan bi plugin varmı Orebfuscator bu plugini indirdim şöyle bir sorun var bir yere ışınlanınca o dünyada rahat 1-2 dakika boyunca dünya chunklar yüklenmiyo
Spigot'tan PaperSpigot'a ya da Spigot'un diğer fork'larına geçişinizde hiçbir eklenti hata çıkarmayacaktır. Mevcut eklentilerinizi hiç düzenlemeden kullanmaya devam edebilirsiniz. Orebfuscator eklentisi yerine PaperSpigot'un kendi anti-xray'ini kullanmanızı öneririm.

Paper Spigot'un Forkudur Yani Aynı Mimari Kullanılarak Yazılmıştır Sadece Optimizasyon Alanında Çok Daha İyi Kısaca Eklentilerinize Hiçbir Problem Çıkmayacaktır.

Herhangi bir sorun çıkmayacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl