Çözüldü Spigot'ta Ki PayPal Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RiseLand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.551
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RiseLand

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
35
Minecraft
RiseLand

Discord:

xriseland

Öncelikle herkese selamlar dostlar. Bugün size bir soru sormak istiyorum. Sorum şu ki spigot'ta biliyorsunuz ki sağdece PayPal kullanılabiliyor. Türkiye'de 2016 yılının haziran ayı itibariylede PayPal Türkiye'den hizmetlerini geri çekmişti. Bende spigot'tan plugin almak istiyorum ama PayPal Türkiye'de olmadığı için alamıyorum.
Sizce Ne Yapabilirim?

Biraz araştırırsan paypal açabiliyorsun

Biliyorsanız buradan yazın

Selamlar.Paypal ekranına geldiğinizde seçim kısmından azerbaycanı seçin.Oraya ininal kart bilgilerinizi girin. Telefon Numarasını sallayabilirsiniz.Ama Azerbaycan'da Bizimki gibi 053X * XX XX haneli bir no yok.Hane sayısı daha az diye biliyorum hane sayısına uygun bir şekilde oraya bir telefon yaz bu kadar.İninal visa olduğu için artık sayıcaktır.

Selamlar.Paypal ekranına geldiğinizde seçim kısmından azerbaycanı seçin.Oraya ininal kart bilgilerinizi girin. Telefon Numarasını sallayabilirsiniz.Ama Azerbaycan'da Bizimki gibi 053X * XX XX haneli bir no yok.Hane sayısı daha az diye biliyorum hane sayısına uygun bir şekilde oraya bir telefon yaz bu kadar.İninal visa olduğu için artık sayıcaktır.
Orada satış yapmak hakkında bir bilgin var mı

Orada satış yapmak hakkında bir bilgin var mı
fake paypal hesabı ile ancak satın alabilirsiniz, satış yapamazsınız maalesef. hesabı açıp ininal'i bağlasanız bile spigot'ta ücretli eklenti koyup satıldığında ininale para gelmez, yalnızca paypalde durur, paypaldan o parayı çekmenin tek yolu banka hesabı ancak banka hesabını bağladığınız an paypal sizi banlıyor, bizzat yaşadım :)

Kısaca Anlatım: Öncelikle VPN kuruyorsunuz bir chrome eklentisi veya uygulama olabilir ardından eklentinin olduğu spigot sayfasına gelip satın alma tuşuna basıyorsunuz ve önünüze bir pencere açılıyor orada paypal bla bla yazıyor oraya tıklamadan önce vpni aktifleştiriyorsunuz ve tıklıyorsunuz sizi paypal ödeme sayfasına aktarıyor bazılarında direk ödeme yerine bazılarına ise login ekranına aktarıyor login ekranında giriş yapın altında "Pay with debit or credit card" yazısına tıklıyorsunuz ve sizi hesapsız ödeme yapma sayfasına aktarıyor oradaki bilgilerde ülkeyi "United States" seçiyorsunuz ve kart bilgilerinizi giriyorsunuz isim,soy isim vs yerleride doldurmak için google'u açıp "us random adress generator" yazıp oradaki bilgiler ile dolduruyorsunuz bilgileri doldurduktan sonra ödemeyi gerçekleştirmeye çalıştığınızda hata verecektir 2-3 kere ödemeye bastığınızda ödemeyi gerçekleştirip eklentiyi satın alacaktır iyi forumlar.

Kısaca Anlatım: Öncelikle VPN kuruyorsunuz bir chrome eklentisi veya uygulama olabilir ardından eklentinin olduğu spigot sayfasına gelip satın alma tuşuna basıyorsunuz ve önünüze bir pencere açılıyor orada paypal bla bla yazıyor oraya tıklamadan önce vpni aktifleştiriyorsunuz ve tıklıyorsunuz sizi paypal ödeme sayfasına aktarıyor bazılarında direk ödeme yerine bazılarına ise login ekranına aktarıyor login ekranında giriş yapın altında "Pay with debit or credit card" yazısına tıklıyorsunuz ve sizi hesapsız ödeme yapma sayfasına aktarıyor oradaki bilgilerde ülkeyi "United States" seçiyorsunuz ve kart bilgilerinizi giriyorsunuz isim,soy isim vs yerleride doldurmak için google'u açıp "us random adress generator" yazıp oradaki bilgiler ile dolduruyorsunuz bilgileri doldurduktan sonrada ödemeyi gerçekleştirmeye çalıştığınızda hata verecektir 2-3 kere ödemeye bastığınızda ödemeyi gerçekleştirip eklentiyi satın alacaktır iyi forumlar.
Arkadaş anlatmış helal olsun :)

Ah Türkiye

Bunun bir soru konusu olduğunun farkındayım, yukarıda anlatıldığı gibi VPN ile hesap açabilirsin. Fakat benim değinmek istediğim nokta şu ki, maalesef bu Spigot'un bir sorunu değil, XenForo varsayılan olarak sadece PayPal ödemesi sağlıyor, PayPal dışındaki ödeme sistemleri de her plugin yapımcısının satış yapabileceği sistemler değil.

Spigot forumlarında daha önce bunun için bir çok konu açıldı, bir tanesi CraftRise tarafından dı sanırım, sonunda ise md_5 hepsine olumsuz yönde cevaplar vererek, "PayPal dışında ödeme sistemlerinin eklenmesinin muhtemel olmadığını" belirtti.

Burada benim asıl değinmek istediğim nokta bu değil tabii ki. Türkiye'de sadece PayPal değil bir çok şeyden mahrum kalıyoruz. WikiZero, Imgur Unblocker gibi tarayıcı eklentileri veya VPN'ler kullanmadan varsayılan olarak insanlar artık PayPal, Wikipedia, Imgur, Pastebin gibi sitelere/servislere erişemiyor. Sizce de bu saçma bir engelleme/limitleme değil midir?

Zamanında sanırım YouTube'da bir süreliğine kapatılmıştı, fakat insanlardan tepkiler gelince, bir süre sonra açıldığını hatırlıyorum. Ek olarak o zamanlar sistemler bu kadar gelişmiş değildi tabii ki, DNS değiştirip girebiliyorduk her yere. Ama artık maalesef DNS değiştirmekte işlemiyor, VPN veya Proxy vesaire kullanmanız gerekiyor.

Bu Link'ten Gir
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Burdan Kayıtını Tamamlayabilirsin herhangi bir outlook veya telefon numarası istemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl