Spigotindir.com | Spigot ve PaperSpigot indirme sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Minezoid

oyna.minezoid.com
Elmaslar
1.017

Discord:

Minezoid#4994

spigotlogo.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Selamlar öncelikle herkese biliyorsunuz forumda sık sık nadide ender bulunan bilgileri paylaşmaya çalışıyorum.

Bugün sizlere Spigot sürümlerini indirebileceğiniz güvenilir ve patlak vermeyecek bir site paylaşıyorum genelde başka sitelerden indirmeye kalktığımızda patlak veriyor ve site arayışına giriyoruz veya aradığımız sürümü tam bulamıyoruz.

İşte sizi bu çileden kurtarıyoruz!

spigot1.png

Bütün spigot ve paperspigot sürümlerine kolayca ulaşabilirsiniz.

spigot.png

Nasıl kuracağınızla ilgili sizlere gereken bilgi verilmiş hemen sunucunuza uygun spigot sürümü indirmek için;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

bir @batihost.com projesidir.

batihost.png

Ekli dosyalar

• spigot2.png
    spigot2.png
    21,6 KB · Görüntüleme: 162
Yararlı bir konu olmuş dostum eline sağlık iyi forumlar.
KaanElmas.

Yabancı siteleri kullanmak yerine bu siteyi kullanabiliriz. Siteyi konu içerisinde anlatmanız hoş olmuş :)

Yabancı siteleri kullanmak yerine bu siteyi kullanabiliriz. Siteyi konu içerisinde anlatmanız hoş olmuş :)
Değerli yorumun için teşekkürler işe yarar bilgilerin devamı için kanalıma abone olmayı unutmayın.

Batihostun hizmetlerinin iyi olduğunu her fırsatta dile getiriyorum işte kanıtı. Konu tasarımı hoş

tenor (12).gif

serverjars.com var iken ne kadar gerekli bilemiyorum.

yararlı bir konu olmuş.elinize sağlık.

,
,
ve
gibi siteler varken böyle bir site gerçekten gereksiz olmuş. Bazen eski sürümlere fixler gelebiliyor ve sen bunu kaçırdırsan sitedeki sürümler eski kalacak? En doğrusu sitelerin kendilerinden indirmek. Projelerin sürekli güncellenen siteleri varken bu siteden indirmek saçma bence.

Batihost böyle işler çıkarcağına eminim

Batihost böyle işler çıkarcağına eminim
Değerli yorumun için teşekkürler Abdullah Batihost'un böyle işlevsel birçok site ve hizmeti bulunmakta :)
serverjars.com var iken ne kadar gerekli bilemiyorum.
,
,
ve
gibi siteler varken böyle bir site gerçekten gereksiz olmuş. Bazen eski sürümlere fixler gelebiliyor ve sen bunu kaçırdırsan sitedeki sürümler eski kalacak? En doğrusu sitelerin kendilerinden indirmek. Projelerin sürekli güncellenen siteleri varken bu siteden indirmek saçma bence.
Elbette bahsettiğiniz sitelerde var fakat bunun yanı sıra neden böyle bir site açılmasın ki birçok kişinin ihtiyacını görmüştür güncelleme de çok sık gelmiyor zaten geldiğinde de bu siteye eklenicektir mutlaka nerden indirmek istiyorsan ordan indirebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl