Çözüldü Spigot üzerinden plugin satın alma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan why_ok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 818
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

why_ok

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
why_ok

Discord:

neon#9065

Merhaba, forum üzerinde hiç bu konuya rastlamadım ve çözümde bulamadım. Daha önce VPN ile bir kereliğine misafir olarak ininal ile plugin satın almıştım ama artık ininal ile satın alamıyorum (kartı kabul etmiyor). Ayrıca paypal dışında başka bir ödeme yöntemi kabul etmiyor yapımcı.

Spigot üzerinden nasıl paralı pluginleri satın alabilirim?

paypal'ı olan birini bulman gerek

Ben satın alıyorum da bir şekilde alıyorum yani... Tarif edilemez :S. Bir alışverişte hesap istiyor bir alışverişte hesap istemeden devam ettiriyor garip bir olay. Arada kart işlemiyor veya kart geçersiz oluyor. Para çekip geri veriyor...

Neyse şunu denersen muhtemelen düzelir.

- Sanal Kart oluştur.
- Satın alma sırasında yeni kartla birlikte hesap oluştur. Yani eski hesabı kullanma. Vpn konumuna dikkat et.

Bu kadar.

Not* Her yeni alışverişte sanal kart oluşturman gerekebilir. Bende böyle oluyor her alışverişimde ayrı sanal kart oluşturuyorum. Tabi bu yöntemi paparada kullanıyorum ama ininal de de işe yarar sanıyorum.

Ben plugin yapımcısının discord grubuna erişiyorum oradan kendisiyle iletişime geçip Steam Gift, Discord Nitro yada Türkiye'de geçerli olan kartların kullanıldığı yabancı sitelerden satın alıma yönlendiriyorlar. Genelde Steam Gift tercih ediyorlar

Merhaba,
Satıcı ile iletişime geçerek,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
üzerinden ürün satışı eklemesini
rica edebilirsiniz, çoğunluk olarak sorun çıkarmayıp ekleyeceklerdir.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl