Çözüldü Spigot sürüm hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadir Yiğit

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
71
Minecraft
kadiryigit
X
https://twitter.com/kkadiryigit

Discord:

kkadiryigit

Merhabalar, sunucumda 1.16.1 spigot jar kullanyıorum bildiğiniz üzere 1.16.2 sunucu kurma jar'ı dün yani 12.08.2020 de yayınlandı fakat daha dün yayınlanmasına rağmen daha önceki spigot 1.8 sürümünde vb.. outdated hatası almıyorken sunucumun başlatma süresini 20 saniye geciktiren jar outdated alıyorum bunun sebebi nedir bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi?

*** Timings raporunu alamadığım için lastest log linkini timings kısmına yapıştırdım bilginize.
1597326772617.png

outdated'ın olayı farklı, milleti buildtools kullanmaya zorluyorlar. BuildTools ile indirirsen sorun olmayacaktır, buildtools'u spigotun kendi sitesinde bulabilirsin.

Çok teşekkür ettim peki kısa bir soru sorsam buildtools ile normal spigotun farkı nedir acaba?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkür ettim peki kısa bir soru sorsam buildtools ile normal spigotun farkı nedir acaba?
Ekleme plugins dosyasını okumadan direkt olarak çalıştırıyor sunucuyu ama anlayamadım

başlat.bat koduna
Kod:
-DIReallyKnowWhatIAmDoingISwear
ekle.

Ne olduğunu anlamayanlar yorumuyum :D

Ne olduğunu anlamayanlar yorumuyum :D
Selamlar. Anlamayanlara şöyle anlatayım. CraftBukkit ile yaşanan hukuksal bir durum sebebiyle Spigot'un dağıtımı normal koşullarda illegal. Spigot'un jarını satamazsınız, dağıtamazsınız, dağıtılmışı kullanamazsınız. Bunun çözümü olarak Spigot geliştirici takımı BuildTools'u yaptı. BuildTools nedir? BuildTools, herhangi bir spigot sürümünü indirip kendi oluşturur. Direk patchleri, classları kendi oluşturup kendi derler. Sadece bu türlü kullanabilirsiniz. İnternette gördüğünüz spigot sürümleri bu yüzden çok geride ve çoğunlukla güncellenmiyor, BuildTools programından kendiniz derlemeniz gerekli. (Paper gibi şeyler istisnadır, bambaşka bir taraftadır.)

Eğer sorun olmaz diyorsanız yukarıdaki arkadaşın dediği kodu başlatma yerinize yerleştirip çalıştırabilirsiniz.
Umarım sorunu anlatabilmişimdir, iyi günler dilerim.

Selamlar. Anlamayanlara şöyle anlatayım. CraftBukkit ile yaşanan hukuksal bir durum sebebiyle Spigot'un dağıtımı normal koşullarda illegal. Spigot'un jarını satamazsınız, dağıtamazsınız, dağıtılmışı kullanamazsınız. Bunun çözümü olarak Spigot geliştirici takımı BuildTools'u yaptı. BuildTools nedir? BuildTools, herhangi bir spigot sürümünü indirip kendi oluşturur. Direk patchleri, classları kendi oluşturup kendi derler. Sadece bu türlü kullanabilirsiniz. İnternette gördüğünüz spigot sürümleri bu yüzden çok geride ve çoğunlukla güncellenmiyor, BuildTools programından kendiniz derlemeniz gerekli. (Paper gibi şeyler istisnadır, bambaşka bir taraftadır.)

Eğer sorun olmaz diyorsanız yukarıdaki arkadaşın dediği kodu başlatma yerinize yerleştirip çalıştırabilirsiniz.
Umarım sorunu anlatabilmişimdir, iyi günler dilerim.
Sağol :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl