Spigot Plugin Geliştirimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Texa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 742
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Texa

Koydum Çalışma Masasını
Emekli
Elmaslar
26

Discord:

cagatayzcn

Merhabalar, plugin geliştirme için bu seriyi izliyorum fakat İngilizce olduğundan kaçırdığım noktalar olabiliyor, önerebileceğiniz bir video serisi var mıdır? Ayrıca önereceğiniz bir editor de var mı? Intellij IDEA kullanıyorum, geniş kapsamlı az ram yiyen fakat kullanışlı bir şey arıyorum. Teşekkürler.

Merhabalar, plugin geliştirme için bu seriyi izliyorum fakat İngilizce olduğundan kaçırdığım noktalar olabiliyor, önerebileceğiniz bir video serisi var mıdır? Ayrıca önereceğiniz bir editor de var mı? Intellij IDEA kullanıyorum, geniş kapsamlı az ram yiyen fakat kullanışlı bir şey arıyorum. Teşekkürler.

Udemy kurslarına bakabilirsiniz, ücretsiz kurs bilmiyorum Intelij İdea tavsiyemdir yeni başladığınız için.

kardeş git html-css öğren front end çi filan ol daha kolay hayatını kaydırırsın js ile

Üstteki arkadaştan kesinlikle tavsiye alma, javayı javascript zannediyor, klasik herşeyi bilen türk vatandaşi, ayrıca eclipse kullanabilirsin, eğer istediğin şey eklenti geliştirmekse bunu yap

Üstteki arkadaştan kesinlikle tavsiye alma, javayı javascript zannediyor, klasik herşeyi bilen türk vatandaşi, ayrıca eclipse kullanabilirsin, eğer istediğin şey eklenti geliştirmekse bunu yap
Dediğine katılmakla beraber, bir tavsiye vermek istedim. Eclipse yerine daha güçlü ve fonksiyonel olan bir program olan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yazılımını kullanabilirsiniz.

Konuda intelij idea kullandığı ve daha az kaynak tüketen bir ide aradığını belirtmiş zate
Pardon o kısmı fark etmemişim. Fakat Intellij üzerinde optimizasyon sağlayabilirsiniz. Evet çok kaynak tüketiyor ama doğru bir optimizasyon ile düşük seviye bilgisayarda çalıştırabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl