Sol Reklam

Çözüldü Spigot Özel Dünya Oluşturma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

UcretsizEklenti

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
70
Yer
Samsun
Chunk generator extendsledim ve sorum şu "noise"leri nasıl kullanıyoruz?
Özel dünya oluşturmak istiyorum doğal şekilde

Anladığıma göre dünya oluşturmak istiyorsun Multiverse Core kullanarak yapabilirsin:
/mv create dünyaismi normal yazarak kurabilirsin. - yanlış anladıysam kusura bakma :(

Anladığıma göre dünya oluşturmak istiyorsun Multiverse Core kullanarak yapabilirsin:
/mv create dünyaismi normal yazarak kurabilirsin. - yanlış anladıysam kusura bakma :(
kullanmak istesem hazır eklenti kullanırım, artık şu hazıra konmayı bırakın!

Eklenti kullanmadan dünya oluşturulabiliyor mu emin değilim. Neden böyle bir şey istiyorsunuz alternatif bir çözüm bulabiliriz belki. Tek oyunculuda yeni bir dünya oluşturup o dünya dosyasını sunucunuzda kullanabilirsiniz.

Eklenti kullanmadan dünya oluşturulabiliyor mu emin değilim. Neden böyle bir şey istiyorsunuz alternatif bir çözüm bulabiliriz belki. Tek oyunculuda yeni bir dünya oluşturup o dünya dosyasını sunucunuzda kullanabilirsiniz.
öyle bir şey değil google map verileriyle dünya oluşturacağım ve özel madenler ekleyeceğim oyuna

Hazır eklentiye konmayı bırakın demek çok saçma bence. Bir eklenti iyi ise neden onu kullanmayalım? Bildiğim kadarıyla hypixel'in pet sistemi spigot'ta ücretli bir eklenti.

"Gerçek Dünya" haritası açmak istiyorsan internetten earth mapi bulman gerekli,world klasöründeki dosyaları silip earth mapinin dosyalarını yerleştirebilirsin.

Nasıl yani? Hazıra konmak mı? O zaman mapleri tek tek kendiniz yapın, Essentials gibi pluginleri "HAZIRDAN" almak yerine kendiniz kodlayın. MV kullanmak ile hazıra konmanın alakasını pek anlayamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı