Çözüldü Spigot hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hknuygur42

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
Hepinize merhabalar kolay gelsin sizlere bi sorum olacak sunucum arada bi kendi kendine kapanıyor. Ve kapanırkende spigot hata veriyor bi yardımcı olabilir misiniz ? Hatanın resmi aşağıda mevcut
Spigotun 1.8.8 sürümünü kullanıyorum.

N1RGVY.png

Birazcık daha yukarı çıkarmısın

Dünya üzerindeki bir şeyden veya WorldEdit'den dolayı kaynaklı gibi duruyor ama tam emin değilim çünkü hatanın bi kısmı var tamamını atarsan daha sağlıklı bir açıklamada bulunabilirim.

Dünya üzerindeki bir şeyden veya WorldEdit'den dolayı kaynaklı gibi duruyor ama tam emin değilim çünkü hatanın bi kısmı var tamamını atarsan daha sağlıklı bir açıklamada bulunabilirim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Buyrun hatanın tamamını burada bulabilirsiniz. Hatada bir sürü plugin ismi var hangisinden başlamam gerektiğini bilmiyorum.

Pastebin yerine hastebin'e yüklermisin ? (Pastebin yasaklanmış giremiyorum)

Öncelikle sunucu stop çekiyor hata yoktur birden fazla sebebi olabilir spigot hatası olamaz çünkü spigot.yml de bir komut satırı var restart on crash oda şu demektir crash atılırsa sunucu yeniden başlatılsın kapatırsan sunucu lagg da bekler ama açarsan direk yeniden başlatır her zaman açıktır lakin 1.8.8 de crash atma yok o yüzden authme de de bir komut satırı var eğer bir oyuncunun bilgileri bozuldu yani hatalı kayıt ettiyse o oyuncu girdiğinde sunucuyu stoplar authme config içindeki stop kelimesini aratıp false yaparsan sunucun çökmez

Linux Galiba Baslat.Sh falan

Linux Galiba Baslat.Sh falan
Spigot ymlnin içerisinde birkaç yerde sh kelimesi geçiyor
Öncelikle sunucu stop çekiyor hata yoktur birden fazla sebebi olabilir spigot hatası olamaz çünkü spigot.yml de bir komut satırı var restart on crash oda şu demektir crash atılırsa sunucu yeniden başlatılsın kapatırsan sunucu lagg da bekler ama açarsan direk yeniden başlatır her zaman açıktır lakin 1.8.8 de crash atma yok o yüzden authme de de bir komut satırı var eğer bir oyuncunun bilgileri bozuldu yani hatalı kayıt ettiyse o oyuncu girdiğinde sunucuyu stoplar authme config içindeki stop kelimesini aratıp false yaparsan sunucun çökmez
Sunucu direk stop çekiyor. Muhtemelen sizin dediğiniz gibi authme plugini ile ilgili bir problem. Dediğiniz işlemleri uyguladım. Server tekrar kapanacak olursa tekrar ileti gönderirim. İyi forumlar kolay gelsin.

Log kayıtlarından gördüğüm kadarıyla;
  • Chestop,
  • Skript,
  • WorldEdit,
  • MultiverCore
eklentileri hata vermiş. Bunları güncelleyin veya uygun sürümlerini bulup sunucunuza yükleyin.
Ayrıca sorununuz çözüldü ise lütfen belirtmeyi unutmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl