Çözüldü Spigot Form Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mondreas

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Selamlar ben sunucumu açtığından beri düz Spigot kullanmaktayım, Son zamanlarda yeterli verimi alamadığımı düşünüyorum ve sizlere danışmak istedim.

En verimli(En iyi) Spigot Forku nedir? Yeterli bütçem olmadığından dolayı ücretsiz öneriler verirseniz mutlu olurum.

Selamlar,

Yapılan araştırmalara ve anketlere göre en iyi bedava Spigot forkunun PaperMC Spigot olduğu görülmüştür. Genel olarak intenette arama yaparsanız kullanıcıların çoğunun PaperMC'yi Spigot'a tercih ettiğini görebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Selamlar ben sunucumu açtığından beri düz Spigot kullanmaktayım, Son zamanlarda yeterli verimi alamadığımı düşünüyorum ve sizlere danışmak istedim.

En verimli(En iyi) Spigot Forku nedir? Yeterli bütçem olmadığından dolayı ücretsiz öneriler verirseniz mutlu olurum.
PaperSpigot ve üst sürümlerde farklı fork tercih edilebilir.

Benim bildiğim en iyisi ReliableSpigot isterseniz bir göz atın derim iyi forumlar dilerim :)

PaperSpigot hem stabilite hem de kullanılabilirlik olarak daha iyi

Temeli 1.8 üzerine olan bir sunucu olacak diye ona uygun sürümler önerirseniz güzel olur.

Tercihin 1.8 ise papermc + log4j fix olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl