RayChimera
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 10
- Minecraft
- RayChimera
Discord:
RayChimera#0001
RayChimera#0001
RayChimera#0001
Ana sürümünüz 1.16.5 demi?
Eğer öyleyse plugin listenizi atar mısınız?
Veya skriptleriniz de o blockları koymanızı engelleyecek bir kod olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 171005
öyle bir sunucu değil arkadaşlar arasında oynadığım bir sunucu
RayChimera#0001
Skriptte bom boş içerisinde herhangi bir skript yokSkript plugini kullanıyorsunuz eğer skriptte kullanıyorsanız ve alakası olmadığına emin değilseniz skriptleri atar mısınız?
Başka bir pluginin engel olacağını sanmıyorum.
Skriptte bom boş içerisinde herhangi bir skript yok
ahmt#7709
+ Eğer hala düzelmediyse skript pluginini çıkartınSunucu ayarlarında falan öyle şu block olmasın diye bir ayar yok diye biliyorum.
Ana sürümünüz de 1.16.5 diyorsunuz.
Kullandığınız pluginlerden TreeAsisti bilmiyorum ama biraz baktığımda onunda engellememesi lazım diye gördüm.
Pluginleri kaldırıp dener misiniz?
+ Eğer hala düzelmediyse skript pluginini çıkartın
RayChimera#0001
Skripti sildim ama aynı sorun hala devam ediyor blok koyunca hemen geri gidiyorSkript'ten kaynaklanıyor olabilir çıkartıp tekrar deneyim 1.16.5 için bende sunucu açtığımda öyleydi skript'i çıkardım çözülmüştü.
O plugin hızlı ağaç kırılması içinSunucu ayarlarında falan öyle şu block olmasın diye bir ayar yok diye biliyorum.
Ana sürümünüz de 1.16.5 diyorsunuz.
Kullandığınız pluginlerden TreeAsisti bilmiyorum ama biraz baktığımda onunda engellememesi lazım diye gördüm.
Pluginleri kaldırıp dener misiniz?
Skript yok demiştiniz etkilememesi lazım ama isterseniz onu da çıkarıp deneyin zaten kullanmıyormuşsunuz durmasının da anlamı yok.
ahmt#7709
1.16.5'e uyar pluginlerimi kullanıyorsunuzSkripti sildim ama aynı sorun hala devam ediyor blok koyunca hemen geri gidiyor
O plugin hızlı ağaç kırılması için
RayChimera#0001
Evet uyumlu hepsi1.16.5'e uyar pluginlerimi kullanıyorsunuz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!