SpellGame Pluginer Aranıyor !

styopiktanker

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
74
Arkadaşlar sunucumda pluginer arıyorum. kendisinden bize ait özellik vs. birşey istemiyorum. bunun sebebi ben yapmaktan bıktım uğraşıyorum hata alıyorum yoruldum. yapmak,uğraşmak isteyen arkadaşlarımız
skype= [email protected] bana ulaşabilirler. verilceği yetki admin dir.
sunucumuzda bir hata vs. birşey yapar ise plugin paketinin yapması umrumda olmaz yetkisi alınıp banlanılır.

Hangi pluginlerde hata alıyorsunuz ? Yardımcı olabilirim bu konuda veya forumdaki diğer arkadaşlarım yardımcı olabilirler.

sorunun bizimle alakası yok axitr bazen sunucuyu açmıyor kendi kendine sunucu kapatıyor. artık hataları çözecek enerjim kalmadı

Anladım zamanında AxiTr ile o hataları bende yaşıyordum :D Umarım kendınıze uygun birisini bulursunuz (Bu cümle biraz ters oldu ama olsun:)) )

ACİLL BEYLER AXTİRTR BİZİ SİNİR ETTİ PL YÜKLÜYEMİYORUZ ! (BEN BU ARADA 2. KURUCU :d)

Eklenti yüklerken ne gibi bir hata ile karşılaşıyorsunuz ?

Eklenti yüklerken ne gibi bir hata ile karşılaşıyorsunuz ?
axitr nin bir özeliğidirki hata göstermiyor consol girilmiyor sunucuyu baslata basınca sunucu başlatılmıyor hataları cidden düzeltmek istemiyorum enerji %25

Merhaba ben yardımcı olabilirim.

Şuana kadar başvuran olmadı alım devam ediyor

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl