Çözüldü Spawnersiz Dünya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BugRaaTr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 375
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BugRaaTr

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
BugRaaTr

Discord:

Buğra Kardeş#6835

Merhaba ben sunucumda Spawnersiz bir dünya oluşturmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? nospawner plugininin silmesi için o chunkın yüklenmesi lazım benım istediğim direk dünya oluşturulurken spawnerler olmasın.

Merhaba ben sunucumda Spawnersiz bir dünya oluşturmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? nospawner plugininin silmesi için o chunkın yüklenmesi lazım benım istediğim direk dünya oluşturulurken spawnerler olmasın.
NoSpawner kullanmayın, oyuncunun koyduğu spawnerı bile silebiliyor.

Bu işlem için özellikleri yüksek makine lazım, kademeli olarak chunkları yükleyip bir eklenti yazmanız gerekiyor tileentityleri silmeniz gerekiyor bunun içinde makine lazım.

2. Yöntem ise mineshaft ve zindanları kapatmanız gerekmekte eğer kapatırsanız spawner olmayacak. Bunu yapabilmek için paper.yml kısmına girin;
generator-settings:
canyon: true
caves: true
dungeon: false
fortress: true
mineshaft: false
monument: true
stronghold: true
temple: true
village: true
flat-bedrock: false
Bu kısmı bulup yani "generator-settings:" yerini bulup üste verdiğim şekilde ayarlayın, multiverse-core ile yeni bir dünya yaratın mineshaft ve zindanlar kapanmış olacaktır.

teşekkürler işe yaradı
NoSpawner kullanmayın, oyuncunun koyduğu spawnerı bile silebiliyor.

Bu işlem için özellikleri yüksek makine lazım, kademeli olarak chunkları yükleyip bir eklenti yazmanız gerekiyor tileentityleri silmeniz gerekiyor bunun içinde makine lazım.

2. Yöntem ise mineshaft ve zindanları kapatmanız gerekmekte eğer kapatırsanız spawner olmayacak. Bunu yapabilmek için paper.yml kısmına girin;
generator-settings:
canyon: true
caves: true
dungeon: false
fortress: true
mineshaft: false
monument: true
stronghold: true
temple: true
village: true
flat-bedrock: false
Bu kısmı bulup yani "generator-settings:" yerini bulup üste verdiğim şekilde ayarlayın, multiverse-core ile yeni bir dünya yaratın mineshaft ve zindanlar kapanmış olacaktır.
teşekkürler işe yaradı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl