arda3381
AliAlma#8957
Yazdığınız tarz istiyorum zaten bu şekilde olacake kanka o zaman örn tavuk sp ile golem sp nin ne farkı kalcak ama mesela sp den cıkan canlılar direk ölsün item ve xp düşürsün diyosan onun pl sini bulabilirsin
atomickill7
e kanka o zaman örn tavuk sp ile golem sp nin ne farkı kalcak ama mesela sp den cıkan canlılar direk ölsün item ve xp düşürsün diyosan onun pl sini bulabilirsin
AliAlma#8957
Sistemi bir çok sunucuda gördüm bu yüzden yazdımBelirttiğin eklentinin hali hazırda olduğunu sanmıyorum özel yaptırman gerekebilir.
AliAlma#8957
Hemen deniyorumDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bunu sunucuna attıktan sonra üreticilerden doğan canlılar otomatik olarak ölecek ve sadece tecrübe düşürecekler.
Aralarında kocaman bir xp farkı kalacak.
AliAlma#8957
Spawnerdan gelen xp arttırmıyor ama tecrübe iksiri ile yapınca xp artıyorDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bunu sunucuna attıktan sonra üreticilerden doğan canlılar otomatik olarak ölecek ve sadece tecrübe düşürecekler.
Aralarında kocaman bir xp farkı kalacak.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!