Çözüldü SPAWNERIN UZERINDE HOLOGRAMI NASIL SAGLARIM :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TakıntılıOyuncu

Skript İsteklerinizi Özelen Bildirebilirsiniz..!
Elmaslar
61
BEYLER DEMIR SPAWNER I KOYDUKLARINDA SPAWNERIN USTUNDE DEMIRSPAWNER YAZSIN KIRDIGINDA O YAZI GITSIN BİR SKRİPTİ VARSA ATACAK VAR MI ARADIM ARADIM BULAMADIM.SUNUCUDA HOLOGRAPİC DİSPLAYS VAR SKRİPT LAZIM :(

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
reklam yok buyur.[DOUBLEPOST=1514233778,1514233600][/DOUBLEPOST]yanlış skyi atmışım bu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1514233874][/DOUBLEPOST]kendine dia sp vermek için /give senismin 52 1 name:&eDiamond_Spawner yaz

reklam yok buyur.[DOUBLEPOST=1514233778,1514233600][/DOUBLEPOST]yanlış skyi atmışım bu
[DOUBLEPOST=1514233874][/DOUBLEPOST]kendine dia sp vermek için /give senismin 52 1 name:&eDiamond_Spawner yaz
Aga kısa bir kodu yok mu :D yani istediğim skriptime koyucamda beynim yandı ciddi ciddi :D[DOUBLEPOST=1514234161][/DOUBLEPOST]
Birde spawner kırıldığında hologram yok olsun.[DOUBLEPOST=1514234399][/DOUBLEPOST]
Aga kısa bir kodu yok mu :D yani istediğim skriptime koyucamda beynim yandı ciddi ciddi :D[DOUBLEPOST=1514234161][/DOUBLEPOST]
Birde spawner kırıldığında hologram yok olsun.
Spawner kırıldığında hologram yok olsun dediğimin kodunu dırek buradan at hologram sorununu hallettım.

Birde spawner kırıldığında hologram yok olsun.[DOUBLEPOST=1514234399][/DOUBLEPOST]
Spawner kırıldığında hologram yok olsun dediğimin kodunu dırek buradan at hologram sorununu hallettım.

create holo object "&a&lDiamond Spawner" with id "%event-block's location%" at location 1.5 meters above block [Hologram yapar]

delete holo object "%event-block's location%" hologram siler

Tamamdır ustam konu #KİLİT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl