Çözüldü Spawnerin attığı itemin ismini değiştirme.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PlayTimeNW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.459
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PlayTimeNW

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
13
Arkadaşlar aşağıdaki kodda spawnerin ismini mesala "&b&lDeniz_Feneri atmasını istiyorum nasıl olucak ?

Kod:
execute player command  "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:sea_lantern,Count:1}},SpawnCount:{@count},SpawnRange:2,RequiredPlayerRange:10,delay:{@delay},MinSpawnDelay:400,MaxSpawnDelay:400,MaxNearbyEntities:9999}"

Merhaba dostum sana yardımcı olucak Skripter arkadaş gönderiyorum
@MoonQS

Merhaba Drop İle Kolayca Yapabilirsin ?

aga ismini diyorum ben

Kod:
execute player command  "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:sea_lantern,Count:1,tag:{display:{Name:"&b&lDeniz_Feneri "}}}},SpawnCount:{@count},SpawnRange:2,RequiredPlayerRange:10,delay:{@delay},MinSpawnDelay:400,MaxSpawnDelay:400,MaxNearbyEntities:9999}"
buyrun

Kod:
execute player command  "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:sea_lantern,Count:1,tag:{display:{Name:"&b&lDeniz_Feneri "}}}},SpawnCount:{@count},SpawnRange:2,RequiredPlayerRange:10,delay:{@delay},MinSpawnDelay:400,MaxSpawnDelay:400,MaxNearbyEntities:9999}"
buyrun

Hocam domuz oluyor deniz feneri yerine

Hocam domuz oluyor deniz feneri yerine
teoride doğru. Demekki classic spawner tag modifiered item spawnlayamıyormuş (setblock spawner komutuyla imkansız demek) setblock kullanmak zroundamısınız _

Evet :D[DOUBLEPOST=1519840679,1519840565][/DOUBLEPOST]Çok lazım ya yokmu bilen

custom name ile entity spawnlanabiliyor fakat custom name ile Item olmuyor yapılması imkansız (bu komut ile)[DOUBLEPOST=1519840857,1519840755][/DOUBLEPOST]
Kod:
execute player command  "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:sea_lantern,Count:1,tag:{display:{CustomName:"&b&lDeniz_Feneri "}}}},SpawnCount:{@count},SpawnRange:2,RequiredPlayerRange:10,delay:{@delay},MinSpawnDelay:400,MaxSpawnDelay:400,MaxNearbyEntities:9999}"

ve

Kod:
execute player command  "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:sea_lantern,Count:1,CustomName:"&b&lDeniz_feneri"}},SpawnCount:{@count},SpawnRange:2,RequiredPlayerRange:10,delay:{@delay},MinSpawnDelay:400,MaxSpawnDelay:400,MaxNearbyEntities:9999}"

denermisiniz

"kingOf mesajlarını birlşetirdi"

Bu komut ile imkansız
qGylB5.png

Son düzenleme:
olmuyor

Bu evrenin sana bir işareti. Seni bana yönlendiriyor. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl