SametONLINE
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 26
- Puanlar
- 6.310
- Yer
- Bursa
- Minecraft
- SametBey_TR
- https://twitter.com/_sametynr
Discord:
sametiswin
Merhaba MC-TR Ekibi;
Sunucumdaki bir üye tarafından belirtilen bir hata var. Konu başlığında da belirtildiği gibi, Oyuncum adasına Demir Golem Spawneri koyduğunda Demir Golem Spawn olmuyor. Adasına üye oldum demir golem spleri ben yerleştirdim ve oldu. Daha sonrasında adasından ayrıldım. Aynı sorun tekrar olduğunu söyledi. Yeni bir hesap açıp adayı ona devretmesini istedim. Fakat tekrar aynı sorunla karşılaştığını söyledi.
Sunucumdaki bir üye tarafından belirtilen bir hata var. Konu başlığında da belirtildiği gibi, Oyuncum adasına Demir Golem Spawneri koyduğunda Demir Golem Spawn olmuyor. Adasına üye oldum demir golem spleri ben yerleştirdim ve oldu. Daha sonrasında adasından ayrıldım. Aynı sorun tekrar olduğunu söyledi. Yeni bir hesap açıp adayı ona devretmesini istedim. Fakat tekrar aynı sorunla karşılaştığını söyledi.
- Pluginde hata olduğunu düşünmüyorum. Çünkü diğer oyunculardan böyle bir hata alanını duymadım, görmedim.
- /gamerule ayarını true olarak işaretledim. Fakat o şekildede düzelmedi.
- Oyuncumun ada ayarlarında spawnerdan mob doğma ayarını açmasını istedim. Açtığında da düzelmedi.
Lütfen bunları göz önünde bulundurarak cevap vermeye çalışın. Teşekkürler :)