Çözüldü spawnerdan düşen itemi bir komut ile satmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omennw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalışmadı malesef.

Çalışmadı malesef.

Nasıl bir hata verdi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben sizin istediğinizi şimdi daha net anladım, spawnerdan yere düşen itemleri (envantere almadan) satmak istiyorsunuz sanırım. Bu baya zor ve ortaya birçok bug ortaya çıkar. TornadoSpawner kullanıyorsunuz sanırım.

Eğer siz kötü olsa da yapın diyorsanız, dediğim gibi birçok bug ortaya çıkar. Mesela komutu kullanan kişi başka birisinin spawner'ın olduğu yerde satış yaparsa para kazanabilir. Bunu yapmamı istiyor musunuz, yoksa istemiyor musunuz?

Moderatör tarafından düzenlendi:
Ben sizin istediğinizi şimdi daha net anladım, spawnerdan yere düşen itemleri (envantere almadan) satmak istiyorsunuz sanırım. Bu baya zor ve ortaya birçok bug ortaya çıkar. TornadoSpawner kullanıyorsunuz sanırım.

Eğer siz kötü olsa da yapın diyorsanız, dediğim gibi birçok bug ortaya çıkar. Mesela komutu kullanan kişi başka birisinin spawner'ın olduğu yerde satış yaparsa para kazanabilir. Bunu yapmamı istiyor musunuz, yoksa istemiyor musunuz?
Discord adresim KahpeRenqi#2001 Eklerseniz sizinle görüşmek istiyorum size sesli bir şekilde anlatayım müsaitseniz

eğer eklerseniz bir sorunum daha var bununla ilgilide yardım edebileceğinize inanıyorum

Discord adresim KahpeRenqi#2001 Eklerseniz sizinle görüşmek istiyorum size sesli bir şekilde anlatayım müsaitseniz

eğer eklerseniz bir sorunum daha var bununla ilgilide yardım edebileceğinize inanıyorum

Buyurun buradan sorun ki herkes sorununu çözsün. Belki bu şekilde sorun yaşayan bir kişi daha olabilir. Böylelikle yardım isterken yardım etmiş de olursunuz ama bu yerdeki itemleri satma işi baya zor iş. Bunu ben yapamam.

Şöyleki resimli olarak anlatıcam
1588094747892.png

1588094817803.png

1588094883456.png

1588094913640.png

Bu eşyayı /sat komutu gibi /spitemsat komutu ile satmak istiyorum nasıl yapabilriim bununla ilgili destek istiyorum açıkcası

Envanterdeki itemin mi satılmasını istiyorsun yoksa yere düştüğünde komutu kullanıp satması mı?

dark green wool with name "Bakır" olan kısımların hepsini * wool with name "&cBakIr" with lore "/spItemsat" olarak değiştirin. Bloku algılamadı çünkü bunun sorunsuz çalışması lazım. Blok ismini ve yün blokunu kendinize göre değiştirebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl