Çözüldü spawnerdan çıkan mobları öldürme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EpikLava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 818
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EpikLava

Developer/oyna.epiklava.com
Elmaslar
416
spawnerdan çıkan mobları öldürme plugini varmı

Spawnerdan çıkan mobları öldüren ve daha birçok özelliğe sahip bir Spawner pluginimiz mevcut (ücretli) detaylar için DM ile görüşebiliriz: Proomp#9980

Spawnerdan çıkan mobları öldüren ve daha birçok özelliğe sahip bir Spawner pluginimiz mevcut (ücretli) detaylar için DM ile görüşebiliriz: Proomp#9980
spawner plugini var sadece mobları otomatik öldürmek için sistem arıyorum. Sp plugini değiştiremem

o plugini satın aldım maalesef spawner öldürme sistemi geik çiftçi plugini gibi değil. çiftçiye sahip olanlar kullanabiliyor.
Hocam, çiftçi eklentisi; çiftçi olmayan arazilerdeki mobları zaten öldürmemeli. "It's not a bug, its feature" esprisine alet olmuşsunuz. Özellik değil, bug bu.

Mobların öldürülmesini istiyorsanız, Minecraft spawnerları ile çalışan KSmartSpawners eklentisini kullanabilirsiniz.

Hocam, çiftçi eklentisi; çiftçi olmayan arazilerdeki mobları zaten öldürmemeli. "It's not a bug, its feature" esprisine alet olmuşsunuz. Özellik değil, bug bu.

Mobların öldürülmesini istiyorsanız, Minecraft spawnerları ile çalışan KSmartSpawners eklentisini kullanabilirsiniz.
evet anladım sadece karşılaştırma yaptık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl