Çiftçi plugini vardı sanırım.spawnerdan çıkan mobları öldürme plugini varmı
sadece spawnerdaki çıkan mobları öldüren plugin lazımÇiftçi plugini vardı sanırım.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
spawner plugini var sadece mobları otomatik öldürmek için sistem arıyorum. Sp plugini değiştirememSpawnerdan çıkan mobları öldüren ve daha birçok özelliğe sahip bir Spawner pluginimiz mevcut (ücretli) detaylar için DM ile görüşebiliriz: Proomp#9980
Çiftçi pluginini denedin mi ?spawner plugini var sadece mobları otomatik öldürmek için sistem arıyorum. Sp plugini değiştiremem
çiftçi plugini maalesef geliştirilmiyor son sürüm desteği yokÇiftçi pluginini denedin mi ?
başka plugin bulursam size iletirim.çiftçi plugini maalesef geliştirilmiyor son sürüm desteği yok
o plugini satın aldım maalesef spawner öldürme sistemi geik çiftçi plugini gibi değil. çiftçiye sahip olanlar kullanabiliyor.@KaanCaglar Sanırım size yardımcı olabilir KFarmer plugini Konusunu burdan izleyebilirsiniz. Tıkla

proomp
Mevcut spawner eklentiniz için mobları otomatik öldürme addonu kodlayabiliriz:spawner plugini var sadece mobları otomatik öldürmek için sistem arıyorum. Sp plugini değiştiremem
kaancaglar
Hocam, çiftçi eklentisi; çiftçi olmayan arazilerdeki mobları zaten öldürmemeli. "It's not a bug, its feature" esprisine alet olmuşsunuz. Özellik değil, bug bu.o plugini satın aldım maalesef spawner öldürme sistemi geik çiftçi plugini gibi değil. çiftçiye sahip olanlar kullanabiliyor.
evet anladım sadece karşılaştırma yaptık.Hocam, çiftçi eklentisi; çiftçi olmayan arazilerdeki mobları zaten öldürmemeli. "It's not a bug, its feature" esprisine alet olmuşsunuz. Özellik değil, bug bu.
Mobların öldürülmesini istiyorsanız, Minecraft spawnerları ile çalışan KSmartSpawners eklentisini kullanabilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!