Narkoz.exed
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- Narkoz
Discord:
narkoz.exed
narkoz.exed
narkoz.exed
Malesef sürümüm 1.16.5 uymuyor..Silkspawners çok kötü hocam son sürümlerini son hafta denedim eğer oyuncu verileriniz yoksa spawnerleriniz başta gidebilir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eğer sürümünüz tutuyorsa bunu deneyin çünkü ben eklentiyi çok beğendim.

benjamin17
narkoz.exed
Stoklama, hologram gibi şeyleri istemiyorum plugin hoş ancak malesef benim için uygun değil..Metaspawner eklentisi ile yükseltilebilir spawner tarzı sistemler ile bunu yapabilirsiniz veya default ayarları ayarlayabilirsiniz.
narkoz.exed

benjamin17
Bu ayarlarıo configi üstünden düzenleme yapabiliyorsunuz.Stoklama, hologram gibi şeyleri istemiyorum plugin hoş ancak malesef benim için uygun değil..
Dediğiniz sanırım SpawnerMeta , bende öneriyorum en iyi spawner plugini bence*Metaspawner eklentisi ile yükseltilebilir spawner tarzı sistemler ile bunu yapabilirsiniz veya default ayarları ayarlayabilirsiniz.
narkoz.exed
Deniyip dönüş sağlayacağım teşekkürlerBu ayarlarıo configi üstünden düzenleme yapabiliyorsunuz.
narkoz.exed
Plugin çalışmadı jdk sürümünden dolayı, değiştirdim bu seferde diğer pluginler gitti :DBu ayarlarıo configi üstünden düzenleme yapabiliyorsunuz.

benjamin17
Forum üstünde satışı bulunan ancspawner eklentisi deneyebilisiniz. Çoğu şey özelleştirilebilir. Yapımcısı @AncientyPlugin çalışmadı jdk sürümünden dolayı, değiştirdim bu seferde diğer pluginler gitti :D
SilkSpawnerda bazı spawnerlar item düşürmüyor. Ayrıca süreleride ayarlıyamıyorum bu sorunu kökten çözecek, tamamen özelleştirilebilen bir spawner plugini lazım..
narkoz.exed
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!