Çözüldü Spawner Verimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Narkoz.exed

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
Narkoz

Discord:

narkoz.exed

Spawner verimini arttırmak istiyorum. Bununla ilgili bildiğiniz bir eklenti varmı veya oyunun ana dosyaları ile nasıl ayarlıyabilirim. Şimdiden teşekkürler..
Spawner eklentisi olarak SilkSpawners kullanıyorum.

Silkspawners çok kötü hocam son sürümlerini son hafta denedim eğer oyuncu verileriniz yoksa spawnerleriniz başta gidebilir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eğer sürümünüz tutuyorsa bunu deneyin çünkü ben eklentiyi çok beğendim.

Metaspawner eklentisi ile yükseltilebilir spawner tarzı sistemler ile bunu yapabilirsiniz veya default ayarları ayarlayabilirsiniz.

Metaspawner eklentisi ile yükseltilebilir spawner tarzı sistemler ile bunu yapabilirsiniz veya default ayarları ayarlayabilirsiniz.
Stoklama, hologram gibi şeyleri istemiyorum plugin hoş ancak malesef benim için uygun değil..

Her bir mob veya hayvan için spawner verimini arttırıp azaltmak veya belirli dünyalarda bunu yapabilirmiyiz

Dediğiniz sanırım SpawnerMeta , bende öneriyorum en iyi spawner plugini bence*

Bu ayarlarıo configi üstünden düzenleme yapabiliyorsunuz.
Plugin çalışmadı jdk sürümünden dolayı, değiştirdim bu seferde diğer pluginler gitti :D
SilkSpawnerda bazı spawnerlar item düşürmüyor. Ayrıca süreleride ayarlıyamıyorum bu sorunu kökten çözecek, tamamen özelleştirilebilen bir spawner plugini lazım..

Plugin çalışmadı jdk sürümünden dolayı, değiştirdim bu seferde diğer pluginler gitti :D
SilkSpawnerda bazı spawnerlar item düşürmüyor. Ayrıca süreleride ayarlıyamıyorum bu sorunu kökten çözecek, tamamen özelleştirilebilen bir spawner plugini lazım..
Forum üstünde satışı bulunan ancspawner eklentisi deneyebilisiniz. Çoğu şey özelleştirilebilir. Yapımcısı @Ancienty

Hallettim sorun çözüldü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl