Çözüldü Spawner skripti 1.12 hata!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pyme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 749
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P

Pyme

Ziyaretçi
77481

execute player command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:iron_block,Count:1}},SpawnCount:{@count},SpawnRange:2,RequiredPlayerRange:10,delay:{@delay},MinSpawnDelay:40,MaxSpawnDelay:100,MaxNearbyEntities:9999}"

Skriptte mob spawner değiştirme satırında bir hata var. Ancak işin ilginç yanı bu komut 1.8.8 de sorunsuz çalışırken 1.12 'de bu hatayı veriyor.
Sebebini bilen yardımcı olabilirse sevinirim.

1.12 de itemspawnerlar çalışmıyor.

Kahretsin ya :D Çok kötü oldu. Demekki item spawnerlar için birçok şeyden feragat etmem gerekecek bu durumda.:(
Maalesef, öyle gözüküyor. Bunun için alternatifler var onları kullanmayı deneyebilirsiniz.

Açıkçası 1.12 sunucu açmayı düşünüyordum. 1.12 üstü sürümlerde bu olayın çalışmadığını bilmiyordum. An itibari ile 1.8 sevdama geri döndüm.

Açıkçası 1.12 sunucu açmayı düşünüyordum. 1.12 üstü sürümlerde bu olayın çalışmadığını bilmiyordum. An itibari ile 1.8 sevdama geri döndüm.
1.13 te çalışıyor diye biliyorum 1.12 de çalışmıyor.

1.13 te çalışıyor diye biliyorum 1.12 de çalışmıyor.
1.13 te emlak plem , özel tarif pluginim hata veriyor. Ayrıca fast asynchta problemler + worldlerin error yağdırması .. vb
1.12 de spawnerlar çalışmamakta. Ama açık ara mcnin en performanslı en optimize sürümü (server-side açısından yani)
1.8'de ise tarif plugininde hatalar var. ve tps düşüşü.

Yukarı tükürsen bıyık durumu

1.13 te emlak plem , özel tarif pluginim hata veriyor. Ayrıca fast asynchta problemler + worldlerin error yağdırması .. vb
1.12 de spawnerlar çalışmamakta. Ama açık ara mcnin en performanslı en optimize sürümü (server-side açısından yani)
1.8'de ise tarif plugininde hatalar var. ve tps düşüşü.

Yukarı tükürsen bıyık durumu
Ne sunucusu merak ettim.

Ekli dosyayı görüntüle 77481

execute player command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:iron_block,Count:1}},SpawnCount:{@count},SpawnRange:2,RequiredPlayerRange:10,delay:{@delay},MinSpawnDelay:40,MaxSpawnDelay:100,MaxNearbyEntities:9999}"

Skriptte mob spawner değiştirme satırında bir hata var. Ancak işin ilginç yanı bu komut 1.8.8 de sorunsuz çalışırken 1.12 'de bu hatayı veriyor.
Sebebini bilen yardımcı olabilirse sevinirim.
hocam ben 1.12 item spawner yaptım epicspawner ille istersen atabilirim TanımsızKisi#6250 discordan ulaş bana

hocam ben 1.12 item spawner yaptım epicspawner ille istersen atabilirim TanımsızKisi#6250 discordan ulaş bana
EpicSpawner çok ciddi problemleri olan bir plugin. Epic serisinin tamamı var ve bende kullanmıyorum
Ayrıca benim spawnerlarımın schematic ile yani world editle kaydedilebilir olması gerekli malesef..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl