262efe#4807
Marketden aldıkları spawnerları kırabilmelerini istiyorum hocamConfigden minimum ipeksi dokunuş değerini 5 yaparak (oyuncuların alamayacağı bir değer) istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz
Enes?#3565
262efe#4807
Hocam tam olarak hangi permissionslar anlayamadım benHocam bunu permissions ile yapabilirsinizSilkSpawners permissionslarını görebilirsinizDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Oyuncuların spawnerları kırabilmesi için gerekli olan izinleri, Enes Bey'in bırakmış olduğu linkten görebilirsiniz. Bu izinleri ne yapmam gerekiyor? Oradan aldığınız izinleri, hangi grubun kırmasını istiyorsanız, o gruba vermeniz gerekiyor.Hocam tam olarak hangi permissionslar anlayamadım ben
262efe#4807
Tam olarak anlatamadım galiba oyuncuların madende buldukları spawnerlerı kırmamasını istiyorum sadece marketten aldıklarını kırmasını istiyorumOyuncuların spawnerları kırabilmesi için gerekli olan izinleri, Enes Bey'in bırakmış olduğu linkten görebilirsiniz. Bu izinleri ne yapmam gerekiyor? Oradan aldığınız izinleri, hangi grubun kırmasını istiyorsanız, o gruba vermeniz gerekiyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!