Çözüldü Spawner sadece marketten satın alma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan draje_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 764
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

draje_

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
draje_

Discord:

262efe#4807

Merhaba sunucumda silkspawner pluginini kullanıyorum ve sadece siteden alınan spawnerların kırılınca ele gelmesini istiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Configden minimum ipeksi dokunuş değerini 5 yaparak (oyuncuların alamayacağı bir değer) istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz

Configden minimum ipeksi dokunuş değerini 5 yaparak (oyuncuların alamayacağı bir değer) istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz
Marketden aldıkları spawnerları kırabilmelerini istiyorum hocam

Hocam tam olarak hangi permissionslar anlayamadım ben
Oyuncuların spawnerları kırabilmesi için gerekli olan izinleri, Enes Bey'in bırakmış olduğu linkten görebilirsiniz. Bu izinleri ne yapmam gerekiyor? Oradan aldığınız izinleri, hangi grubun kırmasını istiyorsanız, o gruba vermeniz gerekiyor.

Oyuncuların spawnerları kırabilmesi için gerekli olan izinleri, Enes Bey'in bırakmış olduğu linkten görebilirsiniz. Bu izinleri ne yapmam gerekiyor? Oradan aldığınız izinleri, hangi grubun kırmasını istiyorsanız, o gruba vermeniz gerekiyor.
Tam olarak anlatamadım galiba oyuncuların madende buldukları spawnerlerı kırmamasını istiyorum sadece marketten aldıklarını kırmasını istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl