Çözüldü Spawner pluginleri çalışmıyor mob doğmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KİNGRİPER

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Tekrardan merhaba sayın mc-tr sakinleri skyblock sunucumda birtek tornadospawner çalışıyor epicspawner ve silkspawner çalışmıyor çalışmıyordan kastım moblar doğmuyor askyblock dosyasını sildim jarınıda tekrardan yükledim olmadı essentialsa protect baktım olmadı zaten tornadospawner de çalışmazdı mob doğumu kapalı olsaydı sebebi nedir yardımcı olurmusunuz acil erkenden yardım ederseniz sevinirim .

1- EpicSpawner lisanslı mı yoksa leak mı?
2- SilkSpawnerin son sürümünü deneyin ve config üzerinden ayarı varsa ayarına bakın.

Dönüş yapın ilgileneyim.

1- EpicSpawner lisanslı mı yoksa leak mı?
2- SilkSpawnerin son sürümünü deneyin ve config üzerinden ayarı varsa ayarına bakın.

Dönüş yapın ilgileneyim.
tornado ve epicspawner lisanslı full the legend eski paketimdekini de denedim olmadı silkspawneri 2 kere silip yükledim.

tornado ve epicspawner lisanslı full the legend eski paketimdekini de denedim olmadı silkspawneri 2 kere silip yükledim.
EpicSpawner ile TornadoSpawner aynı anda çalıştırmaz sunucu. Çakışıyordur, TornadoSpawner'i silip öyle deneyin.

EpicSpawner ile TornadoSpawner aynı anda çalıştırmaz sunucu. Çakışıyordur, TornadoSpawner'i silip öyle deneyin.
saten bir tek epicspawner var şuan. Acaba etkiliyen bir plugin varmıdır bilginizmi varmı.

zaten birtek epicspawner var şuan acaba etkiliyen bir plugin varmıdır bilginizmi varmı
2 ihtimal var ya lisanssız fakat lisanslı dediniz. O zaman tek seçenek çakışmasına gidiyor. Çakıştığı bir eklenti vardır. Son olarak SilkSpawner silip sadece EpicSpawner çalıştırın.

Anladım Denemeye Devam Ediyorm Yinede Sağol bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
2 ihtimal var ya lisanssız fakat lisanslı dediniz. O zaman tek seçenek çakışmasına gidiyor. Çakıştığı bir eklenti vardır. Son olarak SilkSpawner silip sadece EpicSpawner çalıştırın.

Anladım Denemeye Devam Ediyorm Yinede Sağol bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.​
EpicSpawner da spawnerin neden doğmadını söyleyen bir menü vardır spawner a sağ tıklarsanız göreceksiniz açılan menüde bize spawner stats yazan kısmı atarsanız yardımcı olacağım iyi forumlar​

EpicSpawner da spawnerin neden doğmadını söyleyen bir menü vardır spawner a sağ tıklarsanız göreceksiniz açılan menüde bize spawner stats yazan kısmı atarsanız yardımcı olacağım iyi forumlar​
sunucuyu açıp atıcagım.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    16,4 KB · Görüntüleme: 54
Merhabalar tekrardan bana istediğim bilgiyi paylaştığınız için çok teşekkür ederim şimdi bir isteğim daha var epicspawner dışında tüm mevcut spawner eklentilerini silin ve tekrar deneyin​

Merhabalar tekrardan bana istediğim bilgiyi paylaştığınız için çok teşekkür ederim şimdi bir isteğim daha var epicspawner dışında tüm mevcut spawner eklentilerini silin ve tekrar deneyin​
efendim belirtiğim gibi sunucuda başka spawner eklentisi yok şu 3 eklentiden sadece tornadospawners çalışıyor [türk yapımı olduğu içinmi ne :))] hangi plugin engeliyebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl