Spawner Plugin İstek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TitanTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.450
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TitanTR

Web Geliştiricisi
Elmaslar
21
Minecraft
TitanTR
Merhaba. Epic Spawner satın alacaktım ama ininal kart ile bir türlü beceremedim. Bende artık başka bir spawner plugin bakma istiyorum. Önerileriniz ne olur?

discorddan eklerseniz kendi yapmış olduğum spawner eklentisini verebilirim.

Ney spawneri acaba?

Epic Spawner gibi hem item spawner hemde normal spawnerlar silkspawner gibi.

TornadoSpawners veya MergedSpawners öneririm TornadoSpawners bende yok @SYN_T3SL4 pluginin yapımcısı ondan alabilirsin.

epicspawner zaten açık kaynak bir proje git build et kullan niye para veriyorsunuz anlamıyorum

epicspawner zaten açık kaynak bir proje git build et kullan niye para veriyorsunuz anlamıyorum
Dediğinizi bilmiyordum. Onun gibi güzel spawner olarak ne tavsiye edersiniz? Discord ekliyorum.

EpicSpawners'den sonra önericeğim Spawner plugini TornadoSpawners Fiyatı 20 diye biliyorum.

Tornadoyu leak bir şekilde kullanıyorsan büyük ihtimalle sürümü 2.0 dır ve belirtmek isterim ki 2.0 da çoğaltma bugu mevcut. Bunun dışında Epic'e bulaşırsan yapacağın son büyük hata olur çünkü data save ve birçok temel kusuru var ayrıca kodlaması da rezalet. Sürekli güncelleme getirmelerinin bir sebebi de bu.MergedSpawner'a gelirsek sadece mob spawner diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl