☛ ★ Spawner Mucizesi ★ ➤ 【TornadoSpawners】, 【TornadoSpawners+⍟】, 【 Holo✧Spawners 】☚

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SYN_T3SL4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.726
Aslında Bir İp Güvenlik Sistemi Getirmeyi Düşündük.
Aslında yapabilirseniz lisans sistemi ekleyebilirsiniz. Mesela her müşteriye özel lisans verirsiniz bu lisans tek sunucuda kullanılabilir gibi. Ama nasıl yapılabilir bilmiyorum.

Aslında yapabilirseniz lisans sistemi ekleyebilirsiniz. Mesela her müşteriye özel lisans verirsiniz bu lisans tek sunucuda kullanılabilir gibi. Ama nasıl yapılabilir bilmiyorum.
Haklısınız Halil Yapardı Aslında Baya Münakaşa Yaptık Bu Konu Hakkında Fazla Zamanı Yok Malesef.

Halil bey acaba gene birilerini dolandırmayımı düşünüyorsunuz çünkü bu eklentiyi benimle beraber yaklaşık 7 kişiye 2 yıl önce falan satmıştı hala bekliyoruz
Hemen Dolandırıcaz Kardeşim Hiç Bekletmeden Dc Adresim Profilimde Yazıyor Teyit Edin Eski Mesajlar Varsa Hemen Son Sürümünü Atayım.

Herzaman oldugu gibi yine Nights Team kalite konuşturmuş :)

Artık spawnerları da yeni bir döneme çekme zamanı geldi. Kimileri chestle kimileri normal spawnerla uğraşsın hiç farketmez HoloSpawners herkesin her isteğine cevap verebilecek. Sadexe çok kısa bir süre kaldı. Sonra tekrar piyasalar HoloSpawners’tan bahsetmeye başlayacak.

Halilin lakabı spawner Halil değil mi ya? Başka ne konusu olabilirdi ki zaten. Bu arada cidden başka projelerde yapmayı düşünmelisin .d

konu tasarımı güzel, bir de altına bir yere eklentilerle ilgili bir video yapıştır tadından yenmez.

Konu tasarımı ve eklenti güzel olmuş 1.12 üstü'de destek vermen güzel bir kaç resim koyarsan daha çekici olabilir.
Hayırlı satışlar dilerim.

konu tasarımı güzel, bir de altına bir yere eklentilerle ilgili bir video yapıştır tadından yenmez.
Hocam video için son eklentinin de bitmesini istiyorum ama baktım bitmeyecek gibi olursa direk eklerim.
Konu tasarımı ve eklenti güzel olmuş 1.12 üstü'de destek vermen güzel bir kaç resim koyarsan daha çekici olabilir.
Hayırlı satışlar dilerim.
Saolun hocam resimden ziyade direk videoyla işi çözeceğim en kısa sürede.

Hocam video için son eklentinin de bitmesini istiyorum ama baktım bitmeyecek gibi olursa direk eklerim.

Saolun hocam resimden ziyade direk videoyla işi çözeceğim en kısa sürede.
AGaa bee flamalar yok olmuş

Güzel bir çalışma olmuş.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl