Çözüldü Spawner Market Yapamıyorum . . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HyperLegend (Admin)

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Discord:

Fena Adam#2507

Merhabalar Spawner almak için kulladığım komut (-/itemsp ver <Spawner_Adı> <Oyuncu> <adet>) ancak bunu chest commands pluginin de yetki istiyor . yetki verincede o spawnerları para harcaman alabiliyorlar. yetki vermeden nasıl halledebilirim. marketi nasıl oluşturabilirim ve spawner plugini kullanmıyorum skript ile oluşturdum . şimdiden teşekkürler

Kod:
command /spmarket:
    trigger:
        open chest with 1 row named "&8&lSpawner Al" to player
        wait 2 ticks
        format slot 4 of player with diamond block named "&eElmas Blok Spawner" with lore "&8| &f&l1.900.000.000TL &8|" to close then run [execute player command "elmasbal"]
        format slot 8 of player with iron block named "&fDemir Blok Spawner" with lore "&8| &f&l19.000.000TL &8|" to close then run [execute player command "demirbal"]         

command /elmasbal:
    trigger:
        if player's balance is bigger than or equal to 1900000000:
            remove 1900000000 from player's balance
            execute console command "/itemspawner ver %player% elmasblok 1"
            send player title "&a✔" with subtitle "&aİşlem Başarılı!" for 2 seconds
        else:
            send player title "&4✘" with subtitle "&cYetersiz Para" for 2 seconds
command /demirbal:
    trigger:
        if player's balance is bigger than or equal to 19000000:
            remove 19000000 from player's balance
            execute console command "/itemspawner ver %player% demirblok 1"
            send player title "&a✔" with subtitle "&aİşlem Başarılı!" for 2 seconds
        else:
            send player title "&4✘" with subtitle "&cYetersiz Para" for 2 seconds
Skripti forumda buldum istediğin gibi editleyip kullanabilirsin nasıl editlenir dersen;
command /elmasbal:
trigger: yazan bölümü kopyalayın elmasbal yazan yeri diyelim demir blok yapacaksınız demirbal olarak değiştirin altındaki
execute console command bölümündede elmasblok yazan yeri demirblok yapın
format slot 4 of player with diamond block named "&eElmas Blok Spawner" with lore "&8| &f&l1.900.000.000TL &8|" to close then run [execute player command "elmasbal"] burayı kopyalayın koddaki altına yapıştırın elmas yazan yerleri demir yapın execute player yazan yeride demirbal yazın format slot yazan yere çıkan chestde hangi slotda olmasını istediğinizi yazın böyle çoğaltabilirsin.

Sen adamsın ya
benim scriptimde önce sp adı istiyor sonra oyuncuadı yazılıyor ama onu düzelltim yinede teşekkürler
Bir Elmasımı Kaptın :) :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl