Çözüldü spawner koyamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beatrix

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
2
Minecraft
Beatrix

Discord:

x

ana dünyaya spawner koyamıyorum sebebi ne olabilir silkspawners kullanmıyorum piyasada satılan güncel ancspawners kullanıyorum onun dışında neden koyamıyorum?

Spawner pluginin config ayarlarında dünyaya spawner koyamama gibi bir ayar açmış olabilirmisiniz.

sorun devam ediyor grief claim kullanıyorum onda inceledim bi alakası var mı diye ama bulamadım ana dünya da claimli claimsiz her şekilde spawner koyamıyorum.

Tüm dünyalarda denedim koyamıyorum nasıl kaldırırım bu sorunu

Orjinal yapımcı @Ancienty ye buradan veya discordları üstünden destek almanız daha doğru olacaktır.

Ayrıca plugin ile ilgili permlerde spawner koyma kırma vb bir ayar olabilir. Bu tarz bir Perm var ise oyunculara ekleyiniz.

Orjinal yapımcı @Ancienty ye buradan veya discordları üstünden destek almanız daha doğru olacaktır.

Ayrıca plugin ile ilgili permlerde spawner koyma kırma vb bir ayar olabilir. Bu tarz bir Perm var ise oyunculara ekleyiniz.
op var hocam arkadaşa ulaştım bekliyorum dönmesini o plugin dışı eğer bi komut var mı onu soruyorum kapatmış olabilir miyim? spigot veya bi dosya içerisinde dünyalarda gibi gibi

op var hocam arkadaşa ulaştım bekliyorum dönmesini o plugin dışı eğer bi komut var mı onu soruyorum kapatmış olabilir miyim? spigot veya bi dosya içerisinde dünyalarda gibi gibi
Olduğunu pek sanmıyorum ancak worldguard veya multiversecore vb üstünde bu tarz ayarlar olabilir. Ayrıca kullandığınız herhangi bir plugin veya skriptte doğrudan spawnerlar ile alakalı olmasa bile bu duruma sebep olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl