Bulundu spawner kazması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ellegans

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
50
Minecraft
Ellegans

Discord:

ellegans.

spawnerler için sadece bi tane spawner kazması olmasını istiyorum baktım diğer tüm pluginlerde ipeksi dokunuşlu oluyor bana mesela spawnerpickaxe give gibi bi komut kullanılınca configden ayarlanmış canlı veya farkda etmez bi kazma vermesini istiyorum başka bi özelliği olmasınada gerek yok böyle bir plugin varsa gönderebilirmisiniz ücretsiz olursa iyi olur

spawnerler için sadece bi tane spawner kazması olmasını istiyorum baktım diğer tüm pluginlerde ipeksi dokunuşlu oluyor bana mesela spawnerpickaxe give gibi bi komut kullanılınca configden ayarlanmış canlı veya farkda etmez bi kazma vermesini istiyorum başka bi özelliği olmasınada gerek yok böyle bir plugin varsa gönderebilirmisiniz ücretsiz olursa iyi olur
Merhaba,

Kullandığın Spawner pluginini, sunucu sürümünü (purpur1.21-v000213 gibi) bilgileri iletirsen hemen ücretsiz bir plugin yapıp gönderebilirim.

Sevgiler.

Merhaba,

Kullandığın Spawner pluginini, sunucu sürümünü (purpur1.21-v000213 gibi) bilgileri iletirsen hemen ücretsiz bir plugin yapıp gönderebilirim.

Sevgiler.
sürümüm paper-1.21.4-232
rosestacker kullanıyorum

sürümüm paper-1.21.4-232
rosestacker kullanıyorum
Yeniden merhaba,

Eklentin hazır!
Umarım işine yaramıştır, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana!
İndirme linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Yalnızca 7 gün geçerli bağlantı)
Virüstotal linki (url):
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüstotal linki (dosya):

Yeniden merhaba,

Eklentin hazır!
Umarım işine yaramıştır, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana!
İndirme linki:
(Yalnızca 7 gün geçerli bağlantı)
Virüstotal linki (url):

Virüstotal linki (dosya):
çok üzgünüm şimdi fark ettim istediğim sistem rosestacker ile olmuyor ya ipeksili kazma ile kırılabiliyo yada her kazma ile onu fark etmemiştim özür dilerim şimdi baktım wildstacker ile istediğim sistem yapılabilir şöyle bir plugin yapabilirmisin wildstacker için

spawnerpickaxe give gibi bi komut kullanılacak (sadece op) kazma verecek kazmanın ismi normal spawner kazması olacak
herhangi bir büyüsü olmayacak
kazma ele alınınca wildstacker.nosilkdrop yetkisi verilecek elden bırakılınca yetki geri alınacak gibi bir şey yapabilirmisin
birde kazmanın max canı ve min canı ayarlanabilir olursa daha iyi olur (istersen yapma)

senide yordum özür dilerim istersen hiç yapmayada bilirsin ilk başta benim rosastacker demem hataydı :(

Discord üzerinden iletişime geçersen yardımcı olabilirim. dc: kashidev.

Kod:
on break of spawner:
    tool is not spawnerkazma()
    send "&cBu kazmayla kıramazsın!"
    cancel event

function spawnerkazma() :: material:
    set {_item} to netherite pickaxe
    set name of {_item} to "&bSpawner Kazması"
    set lore of {_item} to "", "&7 • &fSadece bu kazmayla spawneri kırabilirsin" and ""
    enchant {_item} with silk touch
    return {_item}

command /spkazma:
    permission: op
    trigger:
        give spawnerkazma() to player

Bu çok sade skript işine yarayabilir silk touch ile spawner düşürüyorsa (denenmedi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl