Bulundu Spawner Kazması Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IEvilMoon_

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
10
Selamlar Spawner Kazması Yapmak istiyorum Ipeksi Dokunuş Veya Normal Kazma ile Kırılamayacak Sadece Spawner Kazması ile Kırılacak Bunun için Skript veya Plugin Var mı

Böyle bir plugin görmedim ama skripti yazılabilir.
Discord: vearthx discorddan ulaşım sağlayın ilgilenelim.

Öncelikle şöyle diyeyim dediğiniz sistem bazı spawner pluginlerinde olma ihtimali var ama çok düşük hiç görmedim skript ile yapılacak birşey değil sonuç olarak istediğin kazma türünün ismi farklı loreler kim bilir nasıl ki skript ile engellemek için tek tek onu engellemeniz gerek bütün itemler ile bunu plugin ilede yapmanız bir tık zor ancak bir spawner plugininin kullandığını spawner plugininin githubda resourcesi varsa veya api şeklinde kullanılabiliyorsa hali hazırda olan spawner türüne tek bir çeşit kazma ekleyip yapabilirsiniz he birde bu kazma custommodeldatalı yani özel kazma(itemsadder veya oraxen) ise işte o zaman işiniz dahada zorlaşır o yüzden skript aramaya uğraşmayın plugin yapma konusundada bilgiliyseniz yapabilirsiniz veya bir satış takımı ile anlaşıp yaptırabilirsiniz iyi günler dilerim.

Öncelikle şöyle diyeyim dediğiniz sistem bazı spawner pluginlerinde olma ihtimali var ama çok düşük hiç görmedim skript ile yapılacak birşey değil sonuç olarak istediğin kazma türünün ismi farklı loreler kim bilir nasıl ki skript ile engellemek için tek tek onu engellemeniz gerek bütün itemler ile bunu plugin ilede yapmanız bir tık zor ancak bir spawner plugininin kullandığını spawner plugininin githubda resourcesi varsa veya api şeklinde kullanılabiliyorsa hali hazırda olan spawner türüne tek bir çeşit kazma ekleyip yapabilirsiniz he birde bu kazma custommodeldatalı yani özel kazma(itemsadder veya oraxen) ise işte o zaman işiniz dahada zorlaşır o yüzden skript aramaya uğraşmayın plugin yapma konusundada bilgiliyseniz yapabilirsiniz veya bir satış takımı ile anlaşıp yaptırabilirsiniz iyi günler dilerim.
Şuan Birisiyle Konuşuyorum Hocam eyw

Böyle bir şey var belki çalışır

on break of spawner:
if player's tool is not air:
if lore of player's tool does not contain "AAC":
cancel event
send "&cBu spawner'ı sadece 'AAC' lore'lu kazma ile kırabilirsiniz!" to player

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl