Sizden Sadece Tek Bir Yardım İstedim Bu Kadar Zormuydu ItemSpawner v9.1 İle İlgilenmeniz Konsol Komutu Kullanamaz Diyor Sadece Bunun Çözümünü Söyliyecektiniz Bu Kadardı.Skriptle yapacaklardır büyük ihtimalle ancak lag yapar. Eklentide de kendi hologram apisi olmalı. Düzgün çalışabilmesi için. Yani bu isteğini düzgün bir şekilde ve ücretsiz yapacak birini bulamayabilirsin. Ücretli yapanı da bulamayabilirsin çünkü kimse Spawner gibi bir sistemin altına girmek istemeyebilir :D
Eski sürüme desteği kestikten sonra ve yayından kalktıktan sonra bir eklentiyle ilgilenmem. Prensip meselesi. İster çok kolay olsun ister çok zor farketmez.Sizden Sadece Tek Bir Yardım İstedim Bu Kadar Zormuydu ItemSpawner v9.1 İle İlgilenmeniz Konsol Komutu Kullanamaz Diyor Sadece Bunun Çözümünü Söyliyecektiniz Bu Kadardı.
hocam bence sıkıntı cekersın. boyle şeyler sun8ucunu 1 tık daha yorar.elındekı plugını bılıyorum, bence o öyle kalsın ama genede bi bakalım,demneme yaparım.Beyler Bir Spawnerde Geri Sayım Olsun Mesela Hologramla Droplanmasına Kalan Süre:30 sn 29 28 Diye Gitsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!