Bulundu Spawner Ekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SnowySushi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 660
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnowySushi

Üzgünüm, dengim değilsin.
Elmaslar
204

Discord:

SnowySushi#1869

SUNUCUMDAKİ KASALARA EKLEMEK İÇİN GUARDİAN SP TARZINDAKİ SPLERİ SUNUCUMA NASIL EKLİYEBİLİRİM BÖYLE BİR PLUGİN VARMI YOKSA SKRİPTLE FALANMI EKLİYEBİLİRİM?

BİRDE SUNUCUDAKİ BELİRLİ RANKLARIN SPAWNERLARI İPEKSİ İLE KIRABİLMESİNİ İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİM?

Bu plugin ile istediğin mob'un spawnerini yapabilirsin,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak plugin sayfasına gidebilirsin.

yükledim.

Kasalardan sp vermesini de çözdüm ama çok uğraştırıyor kısa bir yolu varmıdır?

Çok uğraştıyor derken hangi işlemleri uyguluyorsun? Ona göre tavsiye verelim.
cc additem kasaismi eşyanınyeri mesela bu komutla ekleme yapıyorum ancak crates dosyasından ayarlama yaparken 8 satır yazı ekliyor ve bu düzenleme yaparken zorluyor onun dışında bir zorluğu yok

düzenleme*** yani oyunculara zombisp geldiğinde zombispyi direk envanterine verebilcek bir komut varsa iyi olur

Üstteki plugindense altta verdiğim plugini kullanabilirsiniz daha iyi bir plugindir kullanımı da kolaydır.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

cc additem kasaismi eşyanınyeri mesela bu komutla ekleme yapıyorum ancak crates dosyasından ayarlama yaparken 8 satır yazı ekliyor ve bu düzenleme yaparken zorluyor onun dışında bir zorluğu yok

düzenleme*** yani oyunculara zombisp geldiğinde zombispyi direk envanterine verebilcek bir komut varsa iyi olur
Kasa pluginini değiştirerek yapabilirsin kullandığın crazycrates de bunu yapmak pek mümkün değil oyun içinden halledebileceğin cratesplus kullanabilirsin animasyonları iptal eder direk envanterine gelmesini sağlarsınız.

Kasa pluginini değiştirerek yapabilirsin kullandığın crazycrates de bunu yapmak pek mümkün değil oyun içinden halledebileceğin cratesplus kullanabilirsin animasyonları iptal eder direk envanterine gelmesini sağlarsınız.
crates+ en son 1.16.4 destekliyor eminmisiniz

tamamdır hallettim çözülmüştür konu kapanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl