AKIN#5935
videoyu izlersen zaten komutla alıyorum ve adakitle verilende aynı şekilde oluyorHocam peki, adakitte olmadan, elinden verince spawner çalışmamazlık yapıyor mu?
DwordGG#2855
Pardon, videoyu izlemedim.videoyu izlersen zaten komutla alıyorum ve adakitle verilende aynı şekilde oluyor
AKIN#5935
Zaten yüklü ancak aynısı ondada geçerliPardon, videoyu izlemedim.
Skript Paylaşımı - Geliştirilebilir Item Spawner | KSP Spawner |Tüm Minecraft Itemlerini Destekler! bu skripti kullanabilirsiniz.
Yukarda dendiği gibi tornadospawners kullanmanızı öneririm.Sürüm 1.12.2 ise tüm spawnerlar domuz oluyor çaresi yok.Zaten yüklü ancak aynısı ondada geçerli
AKIN#5935
Sürüm 1.8Yukarda dendiği gibi tornadospawners kullanmanızı öneririm.Sürüm 1.12.2 ise tüm spawnerlar domuz oluyor çaresi yok.
AKIN#5935
silk spawners yüklü ama diğer addonslar değilDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
AKIN#5935
Anonymus#7032
String name = "GizliBaskan";#3269
silkspawnerdan kaynaklanıyordur. Default spawner type pig çünkü o pluginde. Pluginini değiştir item sp vereceksen, veya direkt kaldırArkadaşlar /adakit den gelen spawner sonucu bana bir tane demir spawner gelmesine rağmen koyunca domuza dönüşüyor;;
Ekli dosyayı görüntüle 75528
VİDEO GEREKİYORSADeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kod:command /adakit: trigger: set {adakitaldi.%player%} to 1 send "{@adakit} &b128 Elmas Blok &7Veriliyor&8..." to player give 128 diamond block to player wait 2 second send "{@adakit} &1&c1 End taşı &7Veriliyor&8..." to player give 1 end stone to player wait 2 second send "{@adakit} &e2 Sünger &7Veriliyor&8..." to player give 2 sponge to player send "{@adakit} &1&a1 Demir spawner &7Veriliyor&8..." to player give a mob spawner named "&7&lDemir Spawner" to player wait 2 second send "{@adakit} &1&d192 Altın blok &7Veriliyor&8..." to player give 192 gold block to player wait 2 second send "{@adakit} &1&d256 Demir blok &7Veriliyor&8..." to player give 256 iron block to player wait 3 seconds send "{@adakit} &71 Seferlik &bADAKIT&7'inizi Başarıyla Aldınız&8." to player send "{@adakit} &7İyi Oyunlar&8." to player
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!