Yardım Spawner bugu

duckxaxa

Odunlara Vur Vur Vur!
MinePass
Elmaslar
1

Discord:

_kastntksk3oi_

Latest Log Dosyası
Gerekli değil diye düşündüm
Spark Rapor Linki
Gerekli değil diye düşündüm
Silkspawners kullanıyorum fakat şöyle bir sorun var bir oyuncu atıyorum zombi spawnerini yere koyup köylü yumurtası ile üzerine tıklarsa köylü yumurtası yok oluyor fakat 4 adet köylü cikiyor buda dupeye sebep oluyor

kanka plugini silebilirsin en kolay cozumu bu ama silmem dersen orasına karısamam

merhaba eklentinin bugları olabilir configden bunlar ayarlanıyor bu eklenti yerine smartspawner eklentisini kullanabilirsin

merhaba eklentinin bugları olabilir configden bunlar ayarlanıyor bu eklenti yerine smartspawner eklentisini kullanabilirsin
Towny sunucum olduğundan gui mantığı ve stafk mantığı pek uyumsuz oluyor eğer configden kapatabiliyorssk deneyeceğim

şuan silk spawner kullanmanı kesinlikle önermem sunucunda ilerleyen zamanlarda çok fazla laga sebebiyet verir eğer kullanabiliyosan stacklenme mantığı olan eklentiler kullanırsan daha çok iş görür discord üzerinden ulaşırsan detaylı yardımcı olurum illa silkspawner kullanıcam dersen elimde hazır config mevcut
iyi forumlar dilerim

şuan silk spawner kullanmanı kesinlikle önermem sunucunda ilerleyen zamanlarda çok fazla laga sebebiyet verir eğer kullanabiliyosan stacklenme mantığı olan eklentiler kullanırsan daha çok iş görür discord üzerinden ulaşırsan detaylı yardımcı olurum illa silkspawner kullanıcam dersen elimde hazır config mevcut
iyi forumlar dilerim
Hocam silkspawners bir bagim yok onun gibi bir öneriniz varsa bana yeter hani şey istiyorum komut ile spawner verebilmek ve ipeksi ile kırıp koyabilmek

smartspawners kullan bin kat daha iyi.

bencede smart spawner kullanılabilir yada java biliyorsan kendin yapabilirsin istediğin türde bir eklenti

Hocam silkspawners bir bagim yok onun gibi bir öneriniz varsa bana yeter hani şey istiyorum komut ile spawner verebilmek ve ipeksi ile kırıp koyabilmek
SpawnerMeta kullanabilirsin townye uyumlu bir spawner eklentisidir. * gibi büyük sunucular onu tercih ediyor. Ve birsürü ayarı mevcut dupe olayı yaşatmaz.

Rosestacker kullanabilirsiniz.

Sanırsam onun silkspawners yada direk spawner ile uyumu yoktu. Yanlış hatırlamıyorsam.
Silkspawnersi ipeksi dışı başka bir amaç ile kullanmıyorsan zaten ipeksiyle alma rosestackerda mevcut.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl