ezpvp___core_13901
ByVoxar
Maalesef bu veya bu tarz pluginle ihtiyacım var önerisi oaln var mı aceba başkakanka plugini silebilirsin en kolay cozumu bu ama silmem dersen orasına karısamam
Towny sunucum olduğundan gui mantığı ve stafk mantığı pek uyumsuz oluyor eğer configden kapatabiliyorssk deneyeceğimmerhaba eklentinin bugları olabilir configden bunlar ayarlanıyor bu eklenti yerine smartspawner eklentisini kullanabilirsin
llorentew_
Hocam silkspawners bir bagim yok onun gibi bir öneriniz varsa bana yeter hani şey istiyorum komut ile spawner verebilmek ve ipeksi ile kırıp koyabilmekşuan silk spawner kullanmanı kesinlikle önermem sunucunda ilerleyen zamanlarda çok fazla laga sebebiyet verir eğer kullanabiliyosan stacklenme mantığı olan eklentiler kullanırsan daha çok iş görür discord üzerinden ulaşırsan detaylı yardımcı olurum illa silkspawner kullanıcam dersen elimde hazır config mevcut
iyi forumlar dilerim
wreepyy
SpawnerMeta kullanabilirsin townye uyumlu bir spawner eklentisidir. * gibi büyük sunucular onu tercih ediyor. Ve birsürü ayarı mevcut dupe olayı yaşatmaz.Hocam silkspawners bir bagim yok onun gibi bir öneriniz varsa bana yeter hani şey istiyorum komut ile spawner verebilmek ve ipeksi ile kırıp koyabilmek
Kuety#0002
Silkspawnersi ipeksi dışı başka bir amaç ile kullanmıyorsan zaten ipeksiyle alma rosestackerda mevcut.Sanırsam onun silkspawners yada direk spawner ile uyumu yoktu. Yanlış hatırlamıyorsam.
Spawner meta eklentisini denedim gerçekten çok başarılı @wreepyy1 ye önerisinden ötürü teşekkür ederizSilkspawnersi ipeksi dışı başka bir amaç ile kullanmıyorsan zaten ipeksiyle alma rosestackerda mevcut.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!