Çözüldü Spawner Bug -

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baranz1444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 977
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baranz1444

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Spawner Koydugumda - Mesela Kırmak İstiyorum Bazen Kirdiginda Geliyor Bazende Yok Oluyor Ve Kırınca XP Gelmemesini Nasil Engeleyebilirim?

Bazen kırdığında gelmesi ve yok olması ya sunucunun lagından kaynaklanıyordur yada spawner plugininden kaynaklanıyordur,onun dışında kırınca xp gelmemesini nasıl engelleyeceğini bilmiyorum fakat bir fikir sunabilirim skript vs aracılığı ile yapılabilir tam olarak bilmiyorum.

Lagdan Kaynaklandigini Sanmiyorum Kullandıgım Pluginde Silk Spawners Plugini Bazı Skriptleri Devre Dışı Yapıp deniyicem[DOUBLEPOST=1518022589,1518022472][/DOUBLEPOST]Skriptlerdden Kaynaklanmiyor

Lagdan Kaynaklandigini Sanmiyorum Kullandıgım Pluginde Silk Spawners Plugini Bazı Skriptleri Devre Dışı Yapıp deniyicem[DOUBLEPOST=1518022589,1518022472][/DOUBLEPOST]Skriptlerdden Kaynaklanmiyor

Skript olarak zaten ben xp olayını söylemiştim,spawner olayını değil onu diyorsanız.

Evet Sorunu Hala Bulamadım

Silk Spawners Plugin güncel olup olmadıgını kontrol edin

Güncell[DOUBLEPOST=1518024780,1518024215][/DOUBLEPOST]Hatayi Çözdüm Silk Spawners Configinden destroyDropChance: 50 ken destroyDropChance: 100 Yaptım Halloldu
Konu : Kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl